Noile telefoane DECT de la Philips

Telefoanele fixe, de birou, au depășit epoca în care vă permiteau doar să primiți și să efectuați apeluri. Modelele noi de telefoane DECT de la Philips, comercializate în România de Gibson Innovations, au caracteristici inteligente și oferă funcții similare cu cele ale telefoanelor mobile. Pentru că, nu-i așa, dacă la birou, dar și acasă, avem nevoie în continuare de telefoane fixe, de ce să nu beneficiem și de câteva caracteristici interesante și de un design futurist.
În primul rând, telefoanele DECT Philips D4501W, Philips D4501B și Philips Luceo M6601WB din noua generație nu mai au fire - receptorul este mobil și îl puteți folosi, în funcție de model, pe o rază de 50m în interior și 300m în câmp deschis. Au acumulator încorporat care oferă până la 16 ore de convorbiri și 250 ore în standby. Au afișaj electronic (de tip matrice de puncte inversată) pe care puteți vizualiza principalii indicatori ai telefonului, dar și ID-ul apelantului, atât timp cât operatorul de telefonie facilitează această funcție.
Tastele sunt iluminate din fundal, au mod handsfree (mâini libere) și jurnal pentru vizualizarea apelurilor efectuate, primite sau pierdute.

Cu ajutorul setărilor de confidențialitate puteți restricționa apelurile de la anumite numere sau tonurile de apel între anumite ore. Pentru a evita facturile mari, aveți posibilitatea de a bloca apelurile către anumite numere.

Aceste telefoane sunt dotate cu funcție HQ-SOUND astfel că, în materie de sunet, beneficiază de experiența și inovațiile Philips în dezvoltarea produselor audio Hi-Fi.
Rezultatul este un sunet clar, autentic și natural, iar senzația este că persoana cu care discutați la telefon se află aproape de voi.

Nu în ultimul rând, telefoanele fixe fără fir Philips sunt eficiente energetic și sunt proiectate pentru a proteja mediul. Când modul ECO este activat, radiațiile emise sunt reduse cu până la 60% și cu până la 95% când telefonul se încarcă. La activarea modului ECO+ radiațiile scad spre zero.

Telefoanele Philips D4501B (negru) și D4501W (alb) au un aspect exterior elegant, cu finisaje de calitate și taste metalizate, iar Philips Luceo M6601WB are un design modern cu linii curbe și afișaj secundar al bazei.
În plus, în curând va fi disponibilă și ediția limitată Philips Luceo, cu fațete personalizate conform preferințelor - ediție proaspăt lansată la IFA Berlin 2015.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul:

-       Philips D4501B/53 (negru) și D4501W/53 (alb) -  149.9 lei

-       Philips M6601WB/53 - 279 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod