Fotografie transformata cu Prisma

Prisma: aplicația care îți transformă fotografiile în operă de artă

Poate ai auzit deja de Prisma, o aplicaţie care îţi transformă orice fotografie într-o adevărată operă de artă. Iată cum funcţionează ea şi cum poţi să-ţi transformi fotografiile în tablouri?
Aplicaţia Prisma face furori în întreaga lume şi tot mai multă lume o foloseşte pentru a-şi transforma o fotografie banală într-o pictură. Ea folosește inteligența artificială pentru a transforma pozele făcute cu telefonul în adevărate opere de artă.

Aplicaţia a fost dezvoltată în Rusia, de programatorul Alexey Moiseyenkov, şi a fost lansată pe 11 iunie 2016. La doar câteva săptămâni după lansare a captat atenţia internauţilor din întreaga lume, crescând foarte mult în popularitate.
După prima săptămână de la lansare, programatorul a fost nevoit să dubleze capacitatea de pe servere, continuând acest lucru pe măsură ce noi utilizatori descărcau aplicaţia. Potrivit Moscow Times, aplicaţia a fost descărcată deja de peste 1,6 milioane de utilizatori.

Ea ocupă deja primul loc în topul celor mai descărcate aplicaţii de pe App Store în Rusia, dar şi în ţări precum Estonia, Kazahstan, Letonia, Moldova, Ucraina şi Uzbekistan.

În prezent, publicaţii celebre din Rusia, cum ar fi "The Moscow Times", preşedintele şi primul ministru au folosit aplicaţia Prisma pentru a-şi transforma fotografiile.

Вечер в Москве сквозь Призму

A photo posted by Дмитрий Медведев (@damedvedev) on Jun 23, 2016 at 11:16am PDT

 

Prisma si Moscow Times

 

Cum funcţionează Prisma?


Principiul de funcţionare al aplicaţiei este simplu: utilizatorul trebuie să facă o fotografie sau să aleagă una deja existentă în memoria telefonului, să selecteze ”filtrul artistic” pe care îl va aplica asupra imaginii şi să aştepte apoi ca aplicaţia să efectueze operaţia respectivă.
Ea poate să fie descărcată din App Store şi din Google Play Store.

Fotografie facuta cu Prisma

Fotografie transformata cu Prisma

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liuba pe 5 Aug 2016, 21:10
    Mazgaleli

    Nu imi place rezultatul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod