Ultimul trend: maşinile hibrid

Pentru că tot ce este la modă se vinde, a venit şi rândul unui caz mai special: moda maşinilor hibrid, care împacă eficient utilul cu plăcutul.
Pentru că tot ce este la modă se vinde, a venit şi rândul unui caz mai special: moda maşinilor hibrid, care împacă eficient utilul cu plăcutul.

Este clar că fără ajutorul nostru, planeta se poate duce de râpă foarte uşor. Fie că este vorba de modă, de locuinţe, de alimente sau de maşini, curentul eco a căpătat proporţii majore în ultimul timp.

Multe dintre vedetele de la Hollywood se declară susţinătoare înrăite ale acestui curent, fie doar pentru că este la modă, fie pentru că le pasă de mediul în care trăiesc sau vor trăi copiii lor.Se pune accentul tot mai des pe discreţie şi tehnologie în ultima perioadă, fapt pentru care maşinile hibrid fac parte dintr-o astfel de categorie.
Cele mai evoluate maşini eco, adică cele hibrid, sunt marca Toyota sau Lexus, care s-au detaşat considerabil faţă de restul. Mărci ale rafinamentului, calităţii şi confortului, aceste maşini sunt renumite pentru un sistem avansat de propulsie hibrid ce oferă o experienţă silenţioasă, cu cele mai scăzute emisii din clasă, şi un consum scăzut de combustibil.

Marii susţinători ai stilului de viaţă eco sunt vedetele, atât din afară, cât şi din România. Mulţi dintre ei vor să salveze lumea.
Unii plantează copaci, creează haine ecologice din materiale reciclabile şi mănâncă numai mâncare organică, iar alţii circulă cu maşini hibrid pentru a reduce poluarea.

Vedete precum Cameron Diaz, Claudia Shiffer, Julia Roberts, Brad Pitt, Bono, Dustin Hoffman sau Kylie Minogue sunt posesorii ai unor astfel de maşini pe care le folosesc cu mândrie.

Cântăreaţa Kylie Minogue este una dintre vedetele care nu stă pe gânduri atunci când este vorba de ecologie. A avut o perioadă de timp un automobil Lexus CT200H, pe care l-a licitat la sfârşitul anului 2011 în scopuri caritabile pentru prevenirea cruzimii faţă de copiii din Marea Britanie.

"Am condus această maşină pe parcursul anului 2011 şi sper că generosul viitor cumpărător o va aprecia la fel de mult ca şi mine.
Sunt bucuroasă că am decis să donez maşina mea Lexus CT200H, cu ocazia licitaţiei organizate după dineul de Crăciun.Toți banii vor fi donați pentru finanţarea programului Helpline iniţiat de această fundaţie."
, a spus Kylie Minogue.


  
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • basilio pe 14 Dec 2012, 11:06
    de-ar sta cainii cu colaci in coada...

    masinile hibrid nu sun pentru muritorii de rand. noua tehnologie nu a evoluat destul de mult cat sa scoata masini fiabile. te bucuri ca are consum mic, dar e doar o pacaleala. o anumita parte mecanica a ei pica foarte repede si costa atat cat sa te convinga ca e mai convenabil sa schimbi masina :D

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod