Opel Meriva, un viitor automobil de familie

Constructorul de automobile Opel va prezenta un concept botezat Meriva care va sta la baza unei viitoare masini de familie.

Piata automobilelor de familie se va imbogati cu un nou membru intr-un viitor foarte apropiat. Opel se gandeste la un model de acest gen si cel mai relevant exemplu este noul concept Meriva, pe care constructorul auto german il va aduce la Salonul Auto de la Geneva. Opel a publicat o prima fotografie a conceptului, care incearca sa ne edifice in privinta formelor pe care germanii au incercat sa le dea celui mai nou produs al lor.

Parbrizul inclinat care se prelungeste pana deasupra acoperisului si usile care se deschid independent si in sens opus dau o personalitate aparte conceptului si evidentiaza spiritul inovativ al designerilor germani.

Accesul in interiorul masinii se va putea face mai usor, usile fiind capabile sa se deschida la un unghi de 90 de grade.

Viitorul model Meriva pe care il pregateste Opel va fi gandit pentru a oferi un maxim de confort si spatiu, atribute capabile sa vanda masina foarte bine pe toate pietele lumii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod