Lancia Musa Poltrona Frau, eleganta si stil pe tocuri cui

Lancia si Poltrona Frau au lansat o versiune de top a modelului Musa, care se va asorta perfect cu tinuta ta de birou.

Lancia se gandeste la doamnele si domnisoarele stilate, care se asorteaza perfect in sacouri si pantofi cu toc cui. Constructorul italian de automobile le-a pregatit o masina cu pretentii inalte. Si pentru ca nu se putea descurca fara ajutorul unei firme de accesorii, Lancia a apelat la ajutorul celor de la Poltrona Frau, recunoscuti in Europa pentru mobila si tapiserie de calitate.

Cei doi constructori italieni au dat nastere modelului Lancia Musa Poltrona Frau, o capodopera in ceea ce priveste rafinamentul interior.

Pentru cei care nu cunosc foarte bine modelul Lancia Musa, trebuie sa precizam ca vorbim despre un minivan, o masina incapatoare, care poate gazdui lejer cinci pasageri, oferindu-le un spatiu generos si pentru bagaje.

Luxul si eleganta se intrevad inca de la exterior, unde o doamna bine isi poate alege culoarea care o caracterizeaza, paleta incluzand 11 tonuri personalizate. Daca nu va puteti hotara asupra uneia singure aveti solutia unuia din cele 4 pachete in doua culori.

La interior insa, pielea de cea mai fina calitate va putea fi comandata fie rosie, fie maro, fie gri.

Numele celebrului creator de mobila si tapiserie va fi imprimat in interior pentru a sublinia caracterul exclusivist al masinii.

"Asortati" intalnirea dumneavoastra de afaceri cu o masina care va vorbi de la sine despre rafinamentul posesorului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod