Ford a prezentat noul model Fiesta

Compania auto Ford a prezentat noua Fiesta, un model mic cu un design atragator si motoare puternice.

Piata modelelor mici se va imbogati cu un nou membru pregatit de compania auto Ford. Este vorba despre noua Fiesta, micul model de care publicul feminin s-a indragostit foarte repede si la noi, in Romania. Ford Fiesta va putea fi admirata pe viu luna viitoare la Salonul Auto ce va avea loc la Geneva, urmand ca modelul urban sa-si faca aparitia si la noi in tara, la inceputul anului viitor.

Liniile fluide, farurile imprumutate de la fratele mai mare Ford Mondeo si culorile vii in care va fi vopsita vor atrage cu siguranta publicul european.

Noua Fiesta seamana foarte mult cu noul Ford Mondeo, fiind practic alternativa feminina de oras oferita de constructorul american. Interiorul gandit de Ford este colorat in doua tonuri si capata o vitalitate deosebita multumita accentelor din aluminiu care invioreaza habitaclul. Comenzile pe volan, scaunele imbracate in piele de doua culori si numeroasele spatii de depozitare vor usura foarte mult sarcinile soferului.

Noua Fiesta va fi pusa in miscare de patru motoare pe benzina, cel mai mic de 60 de cai putere si cel mai mare de 115 cai putere.

Pentru cei care se gandesc la un consum cat mai mic, exista si alternativa diesel, reprezentata de doua motoare care ofera 65 si 90 de cai putere. Pentru un sofat usor intr-un trafic solicitant, Ford ofera si o cutie automata care dispune de cea mai noua tehnologie dezvoltata de constructorul american.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • GHEORGHE SOVU pe 23 Iul 2008, 14:34
    cumparare

    Am lucrat in domeniu modelaj prototipuri am vazut 3 saloane mondiale auto la PARIS si sunt un posesor a unui FORD FIESTA SPORT cu trapa pe tot pavilionul foarte frumos si asi dori sa-l schimb cu noul FORD FIESTA doresc sa stiu cat costa si cum sa-l achizitionez si de unde va multumesc 0744159669

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod