Ecobutton: butonul verde care economiseste energia

Iti doresti sa traiesti "verde" si sa contribui la salvarea planetei sau macar la reducerea consumului inutil de energie?
Iti doresti sa traiesti "verde" si sa contribui la salvarea planetei sau macar la reducerea consumului inutil de energie? Daca nu stii cu ce sa incepi, iata o recomandare eco: Ecobutton - sau butonul ecologic.

Ecobutton economiseste energia electrica pe care computerul sau laptopul tau ar consuma-o degeaba atunci cand nu il folosesti. Chiar daca nu iti lasi computerul pornit prea mult, cele cateva minute sau zeci de minute zilnic se aduna, iar la sfarsitul lunii vei constata ca ai consumat si trebuie sa platesti energie pe care nu ai folosit-o.
Cu Ecobutton, scapi de "vina de a-l fi suparat pe Captain Planet" doar cu un click. De fapt, o apasare a butonului.

Iata cum functioneaza: intai il conectezi la computer printr-un port USB, apoi instalezi un program, iar atunci cand pleci din fata computerului, apesi butonul Eco, iar acesta va trece calculatorul in cel mai eficient "eco-mode", computerul consumand energie ca si cand ar fi oprit. Ecobutton economiseste energia pe care, altfel, ai irosi-o. Vei plati, anual, cu aproximativ 200 de lei mai putin pentru energia electrica si iti vei reduce "amprenta de carbon" cu circa 135 de kilograme de CO2.

Bineinteles ca, la intoarcerea in fata computerului, iti vei putea relua munca de unde ai ramas, fara nicio problema.


Butonul ecologic este compatibil cu sistemele de operare Windows 2000, XP si Vista. Il poti cumpara de pe site-ul tu.ro, costa 45 de lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ssamara20 pe 4 Mar 2010, 17:17
    foarte tare

    Acum am intrat pe site si scrie 57 lei nici de cum 45 lei ,ehh acum ca au si reclama sa nu profite si ei un pic de sezon :))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod