Denki Cube, o masina electrica pentru intreaga familie

Nissan s-a gandit sa impace iesirile la picnic cu grija pentru natura . Asa a luat nastere Denki Cube, o masina de familie electrica.

V-ati gandit vreodata ca atunci cand iesiti la un picnic cu familia cel mai potrivit vehicul ar fi un automobil electric, care sa nu altereze cu nimic calitatea mediului unde va veti petrece timpul liber?

Nissan s-a gandit deja la asta si a prezentat zilele trecute la New York un model complet electric capabil sa transporte o intreaga familie. Numele sau este Denki Cube si, desi este deocamdata doar un prototip, are toate sansele de a fi vazut pe strada in urmatorii doi ani.

Daca va suiti la volanulu lui Denki Cube trebuie sa stiti dinainte ca puteti calatori pe o distanta de doar 160 de kilometri.

Pe un traseu mai lung insa ar fi bine sa va ganditi la un popas unde sa puteti incarca bateriile lui Denki Cube. In cele 8 ore necesare incarcarii puteti trage linistiti un pui de somn.

Nu va asteptati insa ca Denki Cube sa fie o masina de viteza, micul "cub" pe patru roti fiind capabil sa ruleze doar pana la 120 de km/h. Dar atunci cand esti cu toata familia unde sa fie graba?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cosmin pe 29 Mar 2008, 00:22
    masina electrica

    masina asta nisan.. iti trebuie permis de conducere la ea ?consuma mai mult curent cand mergi mai repede?:-?.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod