Ceasul care iti SPUNE cat e ora

Qlocktwo este un ceas deosebit: acesta nu iti arata niste cifre insiruite, asa cum o fac ceasurile "clasice".

Qlocktwo este un ceas deosebit: acesta nu iti arata niste cifre insiruite, asa cum o fac ceasurile "clasice".

 Qlocktwo iti spune cat este ceasul, in limba ta - atata timp cat aceasta este una dintre urmatoarele: germana, engleza, olandeza, italiana, spaniola, franceza, rusa, suedeza sau araba.

Conceput mai degraba ca un obiect de design interior, ceasul special se prezinta ca un tablou cu multe litere, odata setat urmand sa iti spuna cat este ceasul, folosind nu cifrele, ci cuvintele.

Astfel, poti afla cat este ceasul asa cum ti-ar spune-o o persoana, nu un ceas electronic.

Ceasul are un senzor de lumina care ajusteaza intensitatea luminii de pe afisaj. Dimensiunile sale sunt de 45 x 45 x 2 centimetri si cantareste aproximativ 4 kilograme. Functioneaza alimentat la o priza si este fabricat manual, in Germania.

Ceasul este disponibil in sase culori: Black ice tea (ngru), Cherry Cake (rosu), Vanilla Sugar (alb), Frozen Blackberry (mov), Lime Juice (verde crud) si Stainless Steel (argintiu).
Pretul lui Qlocktwo incepe de la 885 de euro, la care se adauga 95 de euro pentru fiecare fata colorata pe care o alegi si 34,50 de euro pentru cablul invelit in material textil colorat cu lungimea de 250 de centimetri.

Il poti cumpara de pe www.qlocktwo.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod