Wiki-reader offline

Cele trei cuvinte din titlu te-au naucit? Hai sa le luam pe rand: navighezi pe Internet si probabil stii despre existenta site-ului Wikipedia.org, cea mai are enciclopedie din lume...
Cele trei cuvinte din titlu te-au naucit? Hai sa le luam pe rand: navighezi pe Internet si probabil stii despre existenta site-ului Wikipedia.org, cea mai are enciclopedie din lume, care a depasit chiar si Enciclopedia Britannica si continua sa se dezvolte, din moment ce poate fi "alimentata" cu informatii chiar de catre cititori.

Reader-ul este, asa cum ii spune si numele, un cititor. Asadar, numele de "Wiki-reader" te duce cu gandul la un dispozitiv care iti afiseaza informatiile stocate pe site-ul Wikipedia.org, versiunea in limba engleza.
Acesta nu are nevoie de o conexiune permanenta la Internet pentru a-ti afisa informatiile care te intereseaza, lucru care il va face util mai ales persoanelor care nu sunt obisnuite sa navigheze pe Internet.

Informatiile continute de enciclopedia online sunt actualizate la fiecare trei luni, contra unei taxe (un fel de abonament) de 29 de dolari, iar cele doua baterii AAA cu care este alimentat dispozitivul trebuie schimbate destul de rar. Ecranul tactil pe care sunt afisate informatiile este monocrom, deci nu consuma prea multa energie.
Wiki-reader costa 100 de dolari, un pret destul de mare pentru ceea ce stie sa faca, mai ales daca luam considerare si abonamentul anual de 120 de dolari pentru actualizarea bazei de date.

"Cititorul" de buzunar produs de poate fi cumparat de pe Amazon.com.
Daca te intereseaza acest produs, poti afla mai multe despre el pe site-ul http://thewikireader.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod