Whac-a-Mole, varianta USB

Cunoscut mai mult in Statele Unite ale Americii, jocul Whac-a-Mole a fost inventat in anul 1971, si multi dintre adultii de astazi au crescut (si) cu acest joc. Regula este destul de simpla...
Cunoscut mai mult in Statele Unite ale Americii, jocul Whac-a-Mole a fost inventat in anul 1971, si multi dintre adultii de astazi au crescut (si) cu acest joc. Regula este destul de simpla: ai la dispozitie un ciocan cu care trebuie sa lovesti cartitele din plastic, care ies aleator din cele cinci gauri cu care este prevazut jocul.

Replica pe USB a jocului are dimensiunile mult reduse, fiind, de fapt, un joc "de birou". In loc de cinci, Whack It are noua cartite, de fapt butoane colorate in rosu, galben si verde si luminate.
Micile cartite sunt tot timpul la suprafata, tu nu trebuie decat sa le atingi atunci cand se aprinde cate un beculet.

Rezultatele sunt afisate pe un mic display si jocul este dotat si cu mici boxe. Pe masura ce avansezi, butoanele se aprind din ce in mai repede.

Whack It poate fi conectat la computer sau laptop prin USB sau se poate alimenta de la trei baterii de tip AG13. Durata unui joc este de 30 sau 60 de secunde.

Dimensiunile jocului sunt 90 x 100 x 115 milimetri.

Whack It costa 56 de lei si il gasesti pe usbmania.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod