Vue, camera video wireless

Micutele camere video (webcams) sunt folosite astazi de multe firme pentru supravegherea angajatilor si a magazinelor. Singurul inconvenient in utilizarea acestor camere il reprezinta dependenta...
Micutele camere video (webcams) sunt folosite astazi de multe firme pentru supravegherea angajatilor si a magazinelor. Singurul inconvenient in utilizarea acestor camere il reprezinta dependenta acestora de o sursa de energie. Daca nu o poti alimenta, n-o poti folosi!

Asta pana la Avaak, care a lansat Vue Personal Video Network sau reteaua video personala, un sistem compus din doua camere video wireless, patru suporturi autoadezive pentru camere si un gateway wireless care se conecteaza la router.

Vue reprezinta modul cel mai simplu de a-ti urmari de la distanta familia, casa ori afacerea. Odata cumparat sistemul, primesti acces la un subdomeniu de tipul adresa.vuezone.com, unde poti urmari imaginile filmate in timp real.


Unul dintre dezavantajele acestui sistem il reprezinta necesitatea unei conexiuni la Internet pentru a urmari imaginile, iar altul - faptul ca aceste camere nu sunt capabile sa inregistreze continuu, ele filmand doar in momentul in care sunt accesate prin intermediul site-ului mentionat mai sus. Site-ul permite, totusi, programarea unei inregistrari sau chiar inregistrarea pe loc a cadrelor vizualizate.

Camerele au insa avantajul de a fi foarte mici, cu o inaltime de numai 74 de milimetri si cantarind doar 28 grame; sunt alimentate de o baterie a carei durata de viata ajunge la un an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod