VIDEO 8 trucuri ca filmuleţele pe care le postezi pe YouTube să aibă succes

În ziua de astăzi, mulţi tineri şi-au creat o adevărată „viaţă online“, care de multe ori este diferită de viaţa lor reală.

În cele mai multe cazuri, tinerii vor să atragă atenţia pe internet şi să aibă mulţi fani, chiar dacă în viaţa de zi cu zi nu au mulţi prieteni.

Cei de la YouTube România ne-au oferit câteva trucuri pentru ca filmuleţete pe care le postezi pe YouTube să aibă succes:

Share, share și iar share

Cele mai populare video-uri de pe YouTube sunt cele uşor de distribuit. Încarcă clipul pe YouTube, dă-i share pe rețele sociale și încurajează prietenii să facă la fel.

Exemplu: Fiecare membru al echipei Sector 7 distribuie pe pagina lui de Facebook clipurile lor, iar astfel tot mai mulți oameni ajung să îi vizioneze.

Dacă tot mai muți dau share, video-ul poate deveni viral. Poate la fel de viral precum cel mai popular video de la Sector 7, „Cărţile te fac neprost“, care are peste 1 milion de vizualizări.

Chimia cu fanii

Este foarte important să fii natural în fața camerei și să creezi o relație cu cei care te urmăresc, prin intermediul video-urilor. Obiectivul este să se aboneze, să descopere conținutul creat de tine și să revină periodic să te urmărească.
 
Exemplu: Mikey Hash are o comunitate impresionantă (peste 650.000 abonați), iar fiecare episod din „Doza de Haş” (emisiunea pe care Mickey o realizează și încarcă în fiecare vineri) începe cu un grup de fani salutând „internațiunea”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod