Un telefon "fashion": Sony Ericsson Jalou

Jalou este numele noului telefon mobil lansat de Sony Ericsson si creat special pentru femei. Forma de cristal si functia care il transforma intr-o oglinda sunt lucrurile cu care Jalou sare in ochi...
Jalou este numele noului telefon mobil lansat de Sony Ericsson si creat special pentru femei. Forma de cristal si functia care il transforma intr-o oglinda sunt lucrurile cu care Jalou sare in ochi, dar acestea nu sunt singurele cu care se lauda.

Sony Ericsson Jalou are lungimea de numai 73 de milimetri si cantareste 84 de grame. Dintre dotarile acestui elegant telefon, merita amintite camera foto de 3.2 Megapixeli, radio FM stereo, inregistrare video cu posibilitatea de a uploada inregistrarile pe YouTube, MP3 player, greutate - 84 grame si Bluetooth 2.0.


Jalou se conecteaza la Internet, poti folosi functia de cautre Google, Google Maps, ai acces la e-mail, mesagerie instant si poti trimite si primi MMS-uri.

Pentru ca designul acestui telefon a fost inspirat pietrele pretioase, nuantele in care va fi disponibil poarta si ele numele unor pietre pretioase: Onyx Black, Aquamarine Blue si Deep Amethyst. Jalou va fi disponibil si in editie limitata, purtand semnatura creatorilor de moda Dolce & Gabbana. Editia limitata D&G va fi disponibila doar in culoarea Sparkling Rose si va avea elemente placate cu aur.


Anuntat pentru lansarea pe piata in ultimul trimestru al anului 2009, se pare ca Jalou va costa 669 de lei, conform site-ului Go4it.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod