Un Hummer H3 cu telecomanda, pentru ca barbatii sunt tot copii

Un britanic si-a transformat propriul automobil, un Hummer H3, intr-o masina cu telecomanda.

Toti barbatii sunt pasionati nu numai de masinile in marime naturala dar si de masinutele cu telecomanda. Ce se intampla insa atunci cand avem de a face cu o masina in marime naturala controlata prin telecomanda? Acest compromis care satisface ambele dorinte ale barbatilor a fost gandit de un britanic, profesor la Unversitatea din Cranfield.

James Brighton este pasionat de masinile de teren dar de multe ori accepta sa schimbe volanul cu telecomanda unei masini de jucarie. Nemultumit insa ca trebuie sa aleaga de fiecare data, Brighton a decis sa isi construiasca o masina in marime naturala controlata prin telecomanda.

Asa a luat nastere Hummer-ul H3 controlat de la distanta chiar de Brighton. Modificarile aduse masinii au durat o luna dar, potrivit proprietarului, toata munca a meritat fiindca a fost facuta cu pasiune.

Desi a fost modificat, Hummer-ul ramane in continuare o masina de teren acidentat, fiind capabila sa treaca peste obstacole inalte de 40 de centimetri sau sa traverseze ape adanci de 61 de centimetri.

Noul Hummer cu telecomanda demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca barbatii sunt in continuare niste copii indragostiti de "masinute".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raimond pe 1 Oct 2008, 13:45
    hm.......

    shi yo vreau..........

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod