Tengu si Squeeze, doua solutii antistres

TENGU, un dispozitiv aparent banal, care se conecteaza la computer prin USB. Ar putea deveni "animalul" tau de companie (alimentat prin USB si nu cu mancare pentru caini ori cu afectiune) sau un companion de nadejde pentru orele petrecute la birou, in fata monitorului de calculator.
TENGU, un dispozitiv aparent banal, care se conecteaza la computer prin USB. Ar putea deveni "animalul" tau de companie (alimentat prin USB si nu cu mancare pentru caini ori cu afectiune) sau un companion de nadejde pentru orele petrecute la birou, in fata monitorului de calculator.

TENGU isi exprima emotiile in functie de sunetele din jur si face asta cu LED-urile cu care este prevazut. Acestea pot imita 14 tipuri de expresii faciale; daca TENGU este asezat in apropierea boxelor, va incerca sa se sincronizeze cu muzica.
Poate sa fie serios, indragostit, vesel, sau se poate stramba. Daca vrei sa selectezi o fata anume, tot ce trebuie sa faci este sa sufli inspre el.

Atunci cand in jurul lui e liniste, TENGU "adoarme", dar in momentul in care detecteaza un sunet, se trezeste. Daca aude muzica potrivita, TENGU poate chiar sa-si sincronizeze "buzele" cu melodia, lasand impresia ca interpreteaza o melodie.

TENGU a fost creat de artistul britanic Crispin Jones si are dimensiunile aproximative de 5 x 7 centimetri. Se conecteaza la computer prin cablul USB si nu are nevoie de drivere.

TENGU costa 110 lei si il poti cumpara de pe gadgetbox.ro.

Pentru persoanele mai impulsive, exista o alternativa...
mai palpabila: mingea antistres Squueze, pe care, asa cum ii spune si numele, o poti strange in mana atunci cand esti stresata. Fie ca te-a enervat computerul, seful, un client sau volumul de munca prea mare, Squeeze este jucarioara hi-tech menita sa inlature tensiunea la birou si in acelasi timp sa te distreze. "Creste productivitatea, reduce rata de mortalitate la locul de munca si iti mentine chi-ul in echilibru", spune un citat din descrierea acestei jucarii.

Mingea antistres Squeeze are dimensiunile de 5 x 10 centimetri, cantareste 95 de grame si pentru a o putea folosi la computer, trebuie sa ai instalat Windows Vista SP1, Windows XP SP3 sau Windows 2000 SP4, procesor de minimum 1 GHz, 512 MB RAM si 50 de MB spatiu pe hard disk.
Odata instalate jucaria pe calculator si stresul in viata ta, poti sa-i dai drumul: tu strangi de minge, imaginea afisata pe monitor se va distorsiona, urmarind directia in care indoi mingea. Daca o apesi, imaginea se va strange.

Poti distorsiona fotografii ale celor care te-au suparat, poti sa joci "Strength game" ori "Squeeze game", care va numara de cate ori strangi jucaria in mana. Daca jocul cu acest gadget va duce la cresterea productivitatii in firma la care lucrezi, te rugam sa ne anunti si pe noi.
Poti cumpara mingea Squeeze (99 de lei) de pe usbmania.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod