Tastaturi vesele, cu motive japoneze? De ce nu?

Tastaturile sunt, de obicei, destul de sobre. Un mouse colorat mai vezi pe ici, pe colo, dar cand vine vorba despre tastaturi, trebuie sa ne limitam la culori banale si destul de putine brizbizuri.
Tastaturile sunt, de obicei, destul de sobre. Un mouse colorat mai vezi pe ici, pe colo, dar cand vine vorba despre tastaturi, trebuie sa ne limitam la culori banale si destul de putine brizbizuri. Mi-ar placea sa gasesc o tastatura rosie la magazinele din orasul meu care vand calculatoare si periferice. Dar singurele optiuni de culoare sunt alb si negru.
 
Bineinteles, exista tot felul de tastaturi ergonomice, ultra-ergonomice, realizate din materiale moi, pe care sa-ti odihnesti mana etc.

GeekStuff4U.com, un magazin online de gadgeturi de tot felul, a pus in vanzare cateva modele deosebite de tastaturi: cu motive japoneze.
Sunt deosebite, pentru ca nu seamana cu nimic din ceea ce exista in prezent prin magazine.

Motivele decorative de pe taste sunt realizate manual si exista cinci modele: ZIP-ANG - tastatura aurie (pe care, totusi, nu as recomanda-o nimanui, avand in vedere apetenta romanilor pentru aur si lucruri aurite), NISHI-KI - foarte colorata, cu motiv floral, WAZA-KURA - cu flori de cires, KARA-KUSA - mult prea obositor pentru ochi, din pacate - si USA-GI - modelul cu iepurasi pe fond roz.

Sunt convinsa ca aceste modele au fost create mai ales pentru femei, nu de alta, dar nu-i prea vad pe barbati scriind pe o tastatura cu iepurasi sau flori de cires!

Tastaturile cu motive japoneze costa nu mai putin de 156 de dolari (bucata, bineinteles), la care se adauga taxele postale de 23 de euro.
Destul de scumpe...

In schimb, daca vrei sa iti asortezi mouse-ul cu tastatura WAZA-KURA, gasesti pe usbmania.ro mouse-ul cu flori de cires la pretul de 47 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod