Philips Activa, pentru oameni in miscare

In general, in luna ianuarie ne propunem sa facem toate acele lucruri pe care le-am trecut pe lista, inainte de inceperea noului an.
In general, in luna ianuarie ne propunem sa facem toate acele lucruri pe care le-am trecut pe lista, inainte de inceperea noului an. Si de cele mai multe ori, pe lista respectiva se afla si dorinta de a face miscare, de a merge la sala si de a slabi. Ne dorim un stil de viata mai sanatos, iar cei de la Philips ne propun un nou gadget care sa ne ajute atunci cand facem miscare: playerul audio Activa.

Philips Activa a fost prezentat pentru prima data in cadrul Consumer Electronics Show 2010, urmand sa ajunga pe pietele internationale in luna aprilie a acestui an.
Prin ce se deosebeste Activa de celelalte playere MP3? Prin aceea ca te motiveaza sa faci cat mai multa miscare, oferindu-ti feedback vocal cu privire la performantele tale atunci cand faci sport, iar muzica pe care o asculti cand faci exercitii fizice se schimba si ea in functie de ritmul tau. Asa se face ca daca te misti foarte repede, ai parte de muzica "agitata", iar daca incetinesti ritmul, muzica devine si ea mai lenta - totul pentru ca tu sa te simti bine atunci cand faci sport.

Ce ne ofera Philips este posibilitatea de a transforma intentiile bune in realitate.
Philips Activa vine cu un numar de melodii pre-incarcate, care pot fi folosite in timpul exercitiilor fizice. Pretul acestui player muzical destinat persoanelor active se va situa in jurul sumei de 400 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod