LG Prada II va fi disponibil de Craciun. Tu ce ii ceri Mosului?

In urma cu o luna, LG a anuntat lansarea celui de-al doilea telefon creat impreuna cu Prada. Telefonul urmeaza sa fie lansat in Europa pana la sfarsitul anului. Pana acum, se stiu doar dotarile...
In urma cu o luna, LG a anuntat lansarea celui de-al doilea telefon creat impreuna cu Prada. Telefonul urmeaza sa fie lansat in Europa pana la sfarsitul anului. Pana acum, se stiu doar dotarile de care se bucura aceasta bijuterie si pretul la care se pot astepta viitorii cumparatori - aproximativ 600 de euro (incepe sa pui bani deoparte, daca ti-l doresti).

LG Prada II se bucura si de un site propriu, www.pradaphonebylg.com, unde producatorul mai prezinta un produs: Prada Link, ceasul-pereche al telefonului, dotat cu Bluetooth.
Prada Link are dimensiunile de 32,5 x 38,7 x 11 milimetri, cantareste 51 de grame si, cu ajutorul display-ului cu o diagonala de 23 de milimetri si o rezolutie de 120 x 56 pixeli, functioneaza ca un accesoriu sau, daca vrei, o prelungire a telefonului.

Ceasul Prada Link te alerteaza prin sunet si vibratii atunci cand primesti un apel, iar acumulatorul din Li-Ion (80 MAh) "tine" 48 de ore. Este realizat din metal inoxidabil, iar cureaua este din piele.

Ne intoarcem acum la "actorul principal", telefonul LG Prada II.
In primul rand, trebuie spus faptul ca telefonul este de tip slide si are o tastatura QWERTY "ascunsa" sub ecranul tactil.

Un alt element important il reprezinta camera foto de 5 MegaPixeli. Telefonul are dimensiunile de 104,5 x 54 x 16,75 milimetri si greutatea de 130 de grame. In stand-by, bateria va sta incarcata timp de peste 400 de ore, iar in modul convorbire, LG garanteaza o durata a bateriei de trei ore.

Ecranul tactil (TFT) este un WQVGA capabil sa afiseze 256 de mii de culori, avand diagonala de trei inci.

Intrucat LG Prada II dispune de WiFi, te poti conecta la Internet oriunde exista un hot spot.
Memoria interna a telefonului este de 60 de MB, dar slotul pentru microSD suporta un card de pana la 8 GB. Pe langa radioul FM, telefonul Prada are un multimedia player, care poate reda fisierele in format MP3, MPEG4, H.263, H.264, 3GP, AMR-NB, WMA, MIDI, AAC, AAC+, EAAC+, RA si RV. De asemenea, poti vizualiza fisiere din suita Microsoft Office, PDF-uri sau texte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod