Krüger&Matz lansează un nou accesoriu cool, tableta EDGE 1082 cu sistem de operare Windows

Designul elegant și funcționalitățile superioare fac din EDGE 1082 o tabletă must-have pentru orice tip de persoană.

Krüger&Matz lansează o nouă tabletă din seria EDGE pentru persoanele pasionate de gadget-uri si accesorii elegante. EDGE 1082 este perfectă pentru cei cărora le place să lucreze atât la birou, cât și în timpul liber – acasă, în pacuri, în mașină – și pentru cei cărora le place sistemul de operare Windows.


Cu noua tabletă Krüger&Matz, este mult mai ușor să lucrezi la birou de sau pur și simplu să navighezi pe internet, pentru că EDGE1082 este dotată cu un ecran IPS de 10 inch.

Imaginile sunt de o calitate superioară, datorită clarității sporite și rezoluției mari, de 1920x1200pixeli. Sistemul de operare este unul accesibil tuturor, tocmai de aceea e foarte simplu să creezi documente Office 365 Personal și să lucrezi în programe dificile.

Krüger&Matz se află în permanență în contact cu pasionații de gadgeturi acordând o atenție deosebită nevoilor lor. Calitate și accesibilitate sunt cuvintele cheie ale brandului Kruger&Matz, tocmai de aceea noua tabletă este un must-have.
EDGE1082 e soluția optimă, mai ales, dacă te numeri printre împătimiții sistemului de operare Windows și îți place să lucrezi de acasă.


Cea mai nouă tabletă din seria EDGE răspunde nevoilor consumatorilor și este accesoriul perfect, atât pentru întâlniri business, cât și pentru munca de zi cu zi. Memoria mare de stocare de 32 GB, plus cardul microSD, permit cu ușurință salvarea de date și documente importante și facilitează întregul proces

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod