Krüger&Matz lansează o nouă tabletă performantă: EAGLE975

Brandul polonez de IT&C, Krüger&Matz, intrat oficial anul trecut pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, lansează o nouă tabletă din seria EAGLE. Este vorba despre EAGLE 975, tabletă echipată cu procesor eficient Quad-core Intel® Atom™ Z3736F cu frecvență de ceas de 2.16 GHz și Intel HD Graphics.

Produsul de ultimă generație își va surprinde utilizatorii, nu doar prin eficiența sa, cât și prin calitatea excelentă a imaginii. Ecranul QXGA cu o rezoluție de 2048x1536 pixeli face ca simpla operare pe tabletă să fie o adevărată experiență.


Cu noua EAGLE975, utilizatorul se poate bucura de o operare fluentă și eficientă datorită memoriei de 2 GB RAM, dar și memoriei interne de 16 GB, care poate fi extinsă cu 32 GB prin folosirea unui card de memorie. Totodată, tableta Krüger&Matz rulează cu sistemul de operare intuitiv Android 4.4 KitKat care vine în sprijinul utilizatorilor, permițându-le acestora să acceseze mii de aplicații și jocuri.


Iubitorii jocurilor video vor fi uimiți de culorile intense și de claritatea ridicată a imaginii, acestea fiind garantate de ecranul QXGA cu o rezoluție de 2048x1536 pixeli. Matricea IPS asigură că această impresie nu se va schimba nici dacă tableta va fi folosită într-o zi însorită.

De asemenea, tableta este echipată și cu un SIM card. Acesta le permite utilizatorilor navigarea pe internet fără conectarea la modemuri adiționale externe. Iată de ce utilizatorii EAGLE975 pot avea contact cu lumea întreagă, chiar și în lipsa unei conexiuni Wi-Fi.
În plus, camera încorporată de 2Mpx, le permite oricând să vorbească cu prietenii pe aplicațiile de tip video-chat, datorită imaginii foarte clare și naturale. Vizionarea unui film sau jocurile video se pot transforma într-o adevărată experiență, dacă utilizatorul folosește cablul miniHDMI pentru a conecta tableta la un TV cu ecran mare. Bluetooth 4.0 permite conectarea la dispozitive externe și de transfer de date de mare viteză. Nu în ultimul rând, EAGLE975 are încorporat un GPS, astfel încât utilizatorul să găsească imediat locația dorită.



EAGLE975 impresionează nu doar prin mecanismul de funcționare de înaltă calitate, ci și prin aspectul tabletei. Este mai subțire și mai compact decât ceea ce există pe piața de profil la momentul actual, având un ecran la fel de performant ca al dispozitivelor de același tip, dar mai scumpe. Carcasa albă din aluminiu evidențiază stilul elegant al tabletei. În plus, EAGLE975 nu ocupă mult spațiu în geantă sau în rucsac. Tableta este un ajutor de încredere oriunde te-ai afla, datorită bateriei care are o capacitate de 8000 mAh și poate asigura multe ore de muncă neîntreruptă.


În România, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Sugestie preț-vânzare: 899 RON

Mai multe informații:
www.krugermatz.com 
https://www.facebook.com/krugermatz
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod