In viitor, odata cu laptopul vom primi si filme?

Dell si studiourile americane Paramount Pictures au anuntat de curand ca vor pune in vanzare laptopuri Dell pe care vor exista deja filme produse de Paramount. Asocierea este prima dintre...

Dell si studiourile americane Paramount Pictures au anuntat de curand ca vor pune in vanzare laptopuri Dell pe care vor exista deja filme produse de Paramount. Asocierea este prima dintre un producator de laptopuri si unul de filme si ar putea reprezenta inceputul unui nou trend in vanzarea de computere.


Paramount este primul si - deocamdata - singurul studio care are o intelegere cu Dell si, tot deocamdata, singurul film oferit este "Iron Man", care se poate comanda odata cu unul dintre modelele Dell Inspiron, Studio si XPS.

Pretul filmului? 20 de dolari. Filmul comandat va include si secventele "bonus" existente pe DVD; ba mai mult, filmul poate fi copiat de pe hard disk-ul laptopului pe un DVD, insa aceasta se poate face o singura data.


Reactiile publicului nu sunt, insa, dintre cele mai bune. 20 de dolari este o suma destul de mare pe care sa o platesti fara sa primesti macar DVD-ul care sa contina filmul si, in plus, faptul ca un laptop este "echipat" cu tot felul de programe sau cu filme nu reprezinta neaparat un motiv in plus pentru a-l cumpara.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ami4love pe 27 Ian 2010, 13:13
    Bună, eu sunt Ami!

    Bună, eu sunt Ami! Vă rugăm să how are you! Sper sa fie bine şi în perfectă condiţie de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi a luat intersest în ea, vă rog, dacă nu i mintea va vrea sa-mi scrieti pe acest ID-ul (amihaji33@yahoo.co.uk) Sper să aud de la tine în curând, şi voi fi de aşteptare pentru dumneavoastră de mail pentru ca am ceva foarte important să se să vă spun. O mulţime de dragoste Mis Ami Haji!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod