Idei pentru cadoul de Valentine's Day

Se apropie Ziua Indragostitilor si magazinele probabil ca se vor umple de inimioare, felicitari roz, ursuleti din plus cu inimioare in brate si altele asemenea. Tu ii poti cumpara jumatatii tale "mai bune"...
Se apropie Ziua Indragostitilor si magazinele probabil ca se vor umple de inimioare, felicitari roz, ursuleti din plus cu inimioare in brate si altele asemenea. Tu ii poti cumpara jumatatii tale "mai bune" ceva original, in loc sa ii faci cadou inca o cravata sau o cana pe care scrie "Cel mai bun sot / iubit". Nu ca astea nu ar fi cadouri acceptabile!

In cazul in care iubitul tau este pasionat de tehnologie, te poti inspira din sectiunea Tehnologie sau poti alege un cadou neobisnuit dintre cele prezentate mai jos.
Nu uita, totusi, ca orice cadou i-ai oferi, important este sa ii placa si lui si sa ii fie util.

Ceasul cu "cravata"


Este un ceas obisnuit, dar cureaua nemaiintalnita il va scoate mai mult ca sigur in evidenta. Il locul clasicei curele din piele, imitatie din piele sau plastic, asa cum ii spune si numele, acest ceas are o micuta cravata pe post de curea.

Ceasurile cu cravata de la Neves sunt disponibile in trei modele:

- Windsor, care se incheie prin infasurarea "cravatei" pe mana; arata ca un batic micut prins la incheietura mainii;
- Pratt se incheie tot infasurat, dar "cravata" este mai ingusta;
- Persian, se prinde pe mana cu ajutorul unei capse.

Toate cele trei modele sunt unisex, asa ca, daca-ti place, iti poti face si tie un cadou.


Fiecare model de ceas este disponibil in 14 combinatii de culori
, iar daca nici una nu iti este pe plac, poti trimite chiar tu materialul din care sa fie realizata cureaua-cravata, urmand sa primesti inapoi ceasul. Aceasta din urma varianta ar putea lua cam mult timp, totusi. Ceasul cu cravata costa 75 de dolari si este disponibil pe site-ul thinkneves.com.

De ce este un cadou util?

Pentru ca, de fiecare data cand se va uita la ceas, se va gandi la tine. Mai ales in lungile minute cand va astepta sa te pregatesti pentru iesirea in oras...
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mady pe 30 Ian 2009, 20:09
    Alta idee

    Eu as propune o noapte romantica sub cerul instelat in propriul dormitor... oferita de SpaceArt... mi se pare o idee unica si destul de noua.. voi ce parere aveti?

    0
    0

  • viorica pe 24 Ian 2009, 12:59
    ZIUA INDRAGOSTITILOR

    DE ZIUA INDRAGOSTITILOR STIL AMERICAN E UN PRILEJ DE CHELTUIALA SI DE DARUIT CADOURI FIINTEI DRAGI PE STIL ROMANESC SANT DRAGOBETELE, TINERII CU ACEASTA OCAZIE SE DISTREAZA COPIOS SI_SI FAC CADOURI PLACUTE

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod