GPSMAP 64 este companionul ideal pentru aventurile în natură

GPSMAP 64 - un dispozitiv cu receptor GPS și sistem Glonass din gama GPSMAP - este companionul ideal pentru aventurile în natură. Datorită sistemului performant de localizare, utilizatorul primește informații fidele despre locul unde se află, chiar și în zone cu acoperire scăzută de semnal de la sateliți.
Acest produs se definește printr-un ecran de 2.6 inch, o memorie internă începând e la 4 GB, un sistem dual-battery (baterie standard, plus una reîncărcabilă) și slot microSD pentru mai multă capacitate de stocare.

GPSMAP 64 vine dotat cu 250.000 geolocații disponibile de pe Geocaching.com. Informațiile despre coordonate, dificultatea și descrierea traseului pot fi găsite cu ușurință pe aparat grație meniului intuitiv. De asemenea, device-ul este compatibil cu BaseCamp, un softwear gratuit ce ajută utilizatorul să își organizeze hărțile, rutele și traseele.

Modelele 64s and 64st pot fi asociate și cu Garmin Connect ceea ce facilitează transferul de date, dar și conectarea la alte aplicații, cum ar fi LiveTrack  care permite comunicarea cu prietenii din rețea.

Produsul este disponibil în gama Garmin pe www.garmin.ro începând cu prețul de 1.120 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Valentin Ghe pe 13 Aug 2018, 17:48
    Modelele 64s and 64st pot fi asociate și cu Garmin Connect

    "Modelele 64s and 64st pot fi asociate și cu Garmin Connect ceea ce facilitează transferul de date"......... Se vede ca nu folosesti Gpsmap 64S. Cu Garmin connect nu poti face transfer de date de pe garmin pe telefon.Poti doar sa transfer 1)notificarile de pe telefon si 2)Live Track! Nu mai scrieti informatii false! Exista o aplicatie BaseCamp Mobile pe IOS care facea lucrul asta, dar au sters-o din App Store (cei de la Garmin)!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod