EAGLE1065 de la Krüger&Matz– tableta oamenilor practici și moderni

EAGLE 1065 este o tabletă practică și la un cost foarte accesibil pe care o comercializează în România brandul de IT&C, Krüger&Matz.
Dacă ești o persoană activă, atunci EAGLE1065 ți se potrivește, pentru că îți oferă un flux de lucru rapid, continuu şi o calitate grafică exemplară. Pentru zilele aglomerate de la birou, dispozitivul Krüger&Matz este ajutorul tău de încredere: cu un procesor eficient și o memorie internă mare de 8GB, acesta îți ușurează lucrul pe tabletă, ajutându-te să finalizezi rapid sarcinile de serviciu.

Ești pasionat de fotografie sau îți plac jocurile video? Cu tableta EAGLE1065 vei avea parte de o experiență cromatică inedită.
Camera performantă de 2 Mpix, culorile diverse, intense și claritatea ridicată a imaginii, vor fi, cu siguranță, un plus pentru tine în alegerea unui dispozitiv Krüger&Matz.

Dacă ești o persoană care călătorește mult, distanța nu mai reprezintă un impediment în relația ta cu apropiații. Tableta EAGLE1065 transformă o discuție virtuală cu prietenii, pe Skype, într-una reală, datorită clarității imaginii și acurateții sunetului.

Noua tabletă de la Krüger&Matz este o tabletă pe cât de practică, pe atât de modernă și elegantă.
Carcasa gri închis din aluminiu șlefuit conferă ingeniozitate produsului. EAGLE 1065 reprezintă gadget-ul ideal pentru utilizatorii cărora le place să îmbine utilul cu plăcutul.

Krüger&Matz oferă două versiuni ale tabletei: cu sau fără modem 3G incorporat. Dacă ai un stil de viață dinamic, ți se potrivește de minune modemul intern încorporat, având astfel acces non-stop la internet.

Dacă ți-a făcut cu ochiul tableta K&M, atunci află că în România, produsele acestui brand sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) și în magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro, pcgarage.ro, evoMAG.ro.
Mai multe informații gasesti si pe site-ul oficial www.Krügermatz.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod