Detectorul universal de baliverne

Esti satula de minciunile pe care le auzi in jurul tau? Nu mai vrei sa auzi promisiuni "fara acoperire", fie ca vin din partea politicienilor, fie ca sunt facute de sef...
Esti satula de minciunile pe care le auzi in jurul tau? Nu mai vrei sa auzi promisiuni "fara acoperire", fie ca vin din partea politicienilor, fie ca sunt facute de sef, iubit, amant? Solutia este detectorul universal de baliverne.

Acesta este, de fapt, un ceas de mana destinat persoanelor cu simtul umorului. Doar nu credeai ca un produs prezentat in rubrica de noutati tehnologice te va scapa cu adevarat de mincinosii din jur, nu? Ceasul de mana este dotat cu un detector de "bullshit" (in traducere aproximativa: "excremente de taur") pe care il poti actiona prin apasarea unui buton in momentul in care simti ca esti "aburita".

Odata actionat, detectorul de baliverne iti va lumina ceasul si va emite, timp de aproximativ opt secunde, sunete intr-un "limbaj" universal, incepand cu mugetul vacii si terminand cu zgomotul auzit atunci cand un animal isi...
face treburile. Te poti scuza pentru aceste sunete neplacute explicandu-i interlocutorului ca nu esti tu vinovata, ci detectorul de baliverne.

Pe partea din fata a ceasului este o imagine a unui taur rosu, privit din spate. Ceasul functioneaza cu doua baterii, una pentru ceas si alta pentru functiile "speciale" ale detectorului incorporat. Singurul neajuns: ceasul nu este rezistent la apa, drept urmare, producatorii ne roaga sa facem in asa fel incat sa nu fim aruncate in apa cat timp il purtam pe mana.

Pretul ceasului cu detector de "bullshit" incorporat este de aproximativ 40 de dolari si il poti cumpara de pe Amazon.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod