Cinema la tine acasa

Cu noul proiector Benq 511+, ai cinema la tine acasa. Uita de programele TV, uita de tot. Este ieftin, usor de utilizat si iti ofera o experienta cinematografica de neuitat.
Cu noul proiector Benq 511+, ai cinema la tine acasa. Uita de programele TV, uita de tot. Este ieftin, usor de utilizat si iti ofera o experienta cinematografica de neuitat. Este ideal si pentru prezentari, dar se adreseaza, mai ales, utilizatorilor casnici, prin pretul relativ mic.

Tehnologia BrilliantColor intensifica luminozitatea ecranului si aduce bogatia culorilor pentru imagini deosebit de reale. Managementul 3D al culorilor ofera posibilitatea de adaptare independenta a saturatiei si nuantelor de rosu, verde, albastru, cyan, magenta si galben.


Lampa de 2000 ANSI Lumeni reda imagini perfecte chiar si in medii in care lumina ambientala este prea puternica, deci este propice unei prezentari. Culorile vor fi foarte bine redate chiar si atunci cand suprafata de proiectie nu este alba. Acest lucru este posibil datorita functiei de ajustare a culorii suprafetei pe care se realizeaza proiectia. Iar daca la finalul unei prezentari esti in mare graba, MP511 beneficiaza de un sistem de racire foarte rapid, care nu te lasa sa astepti.

Concureaza cu televizoarele cu plasma sau LCD, mai ales prin pret, dar si prin calitate.
Cu 1.600 de lei poti avea calitate de LCD si diagonala de cinematograf. Diagonala proiectata pe un perete cu var lavabil este de 8 metri, in conditiile in care proiectorul este situat la 5 metri distanta de perete sau panou.

Cei 2.000 de lumeni dau o valoare crescuta proiectorului, filmele sau programele TV putand fi proiectate in aproape orice conditii. Lampa este garantata 4.000 de ore, ceea ce inseamna ca il poti folosi timp de sase ani cate sase ore pe zi, fara probleme.

Este ideal pentru meciuri de fotbal vazute din balcon pe blocul din fata sau pentru filme pe DVD proiectate pe cel mai mare perete gol din casa.
Pentru o experienta de cinematograf, este recomandata folosirea unui sistem audio 5.1.

Proiectorul Benq 511, in combinatie cu un sistem de boxe care asigura surround-ul, folosit acasa, lasa in urma orice multiplex din tara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod