Ce noutati aduce Android 4.0

Facebook Twitter Comenteaza
Ce noutati aduce Android 4.0

Noua versiune a sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich aduce multe schimbari fata de varianta anterioara. Huffington Post a realizat o radiografie a celor mai importante noutati din proaspatul Android.

Camera foto cu mai multe functii


Au fost integrate functii de editare foto pentru compatibilitatea cu retelele sociale. In plus, pe Android 4.0 au fost adaugate functii precum stabilizarea de imagine, autofocus imbunatatit, upload instantaneu pe Google+ si pe alte retele de socializare.
Face detection este de asemenea o functie noua.


Aspect imbunatatit prin Roboto


Google a schimbat fonturile interfetei sistemului de operare. Roboto este de acum nou font care face Ice Cream Sandwich mult mai placut la vedere si mai usor de utilizat.


Mai multa siguranta - Face Unlock


Utilizatorii de Android 4.0 au la dispozitie o noua functie revolutionara. Se numeste Face Unlock si inseamna ca portabilul poate fi folosit doar dupa ce camera foto va va scana fata.


Managementul transferului de date


Ice Cream Sandwich isi va notifica utilizatorii atunci cand acestia depasesc o anumita cantitate de date utilizata prin reteaua de telefonie mobila pentru a evita costurile suplimentare.


Noi functii pentru browser


Utilizatorii pot folosi in acelasi timp 16 taburi diferite de navigare si pot previzualiza continutul paginilor web.


Recunoastere vocala imbunatatita


Google a dotat Android 4.0 cu o varianta imbunatatita a recunoasterii vocale, Comenzile vocale vor fi mult mai precise si pot fi folosite fara apasarea vreunui buton.


Transfer fisiere prin NFC


Cei care au un telefon cu tehnologie Near Field Communication (NFC) isi vor putea folosi terminalele pentru a face transfer de fisiere.


Fara butoane


Android 4.0 aduce si posibilitatea ca urmatoarele dispozitive mobile, tablete sau telefoane mobile, sa poate fi produse fara niciun fel de butoane ficice.


Elementul social networking


ICT ofera mai multa integrare cu retelele de socializare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod