Cat timp a trecut? Iti spune timerul ITZBEEN!

ITZBEEN Baby Care Timer este gadgetul perfect pentru proaspetii parinti. El a fost inventat de un astfel de cuplu. De cand le venise pe lume primul copil, cei doi sufereau din cauza lipsei de somn...
ITZBEEN Baby Care Timer este gadgetul perfect pentru proaspetii parinti. El a fost inventat de un astfel de cuplu. De cand le venise pe lume primul copil, cei doi sufereau din cauza lipsei de somn si se simteau total dezorientati - oare cand a mancat copilul ultima data? Cate ore au trecut de cand s-a trezit? Nu ar fi timpul sa doarma din nou? Cu aceste intrebari framantandu-i, cei doi soti au inventat acest timer foarte util.

ITZBEEN, asa cum ii spune si numele, iti arata cat timp a trecut (it's been = a trecut...) de cand copilul tau a fost hranit, de cand i-ai schimbat scutecul, cat timp a dormit sau de cat timp s-a trezit, la ce ora trebuie sa-i administrezi medicamentul etc.
Ba, mai mult, un buton special te ajuta sa iti amintesti la care san ai alaptat ultima oara. Selectezi L pentru stangul sau R pentru dreptul si, la urmatoarea alaptare, vei sti exact pe ce parte sa il asezi pe micut.

Timerul are o multime de functii utile, toate create cu gandul la proaspatul parinte. Asa cum fiecare mamica sau tatic stie, primul lucru pe care il pierzi odata cu venirea pe lume a bebelusului este propria memorie. ITZBEEN te ajuta sa iti amintesti detaliile de baza ale ingrijirii nou nascutului.
Aparatul are patru butoane care contorizeaza diferite activitati, prin simpla lor apasare - astfel, iti va fi usor sa iti amintesti cat timp a trecut de la... orice activitate legata de bebelus.

Timerul ITZBEEN Baby Care este disponibil in trei culori: verde, roz si albastru si costa 25 de dolari. Poate fi cumparat de pe Amazon.com, iar mai multe informatii despre magazinele in care se gaseste aflati de pe site-ul itzbeen.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod