Boxe de vara

Lungile si, mai ales, calduroasele zile de vara au sosit, iar cele mai norocoase dintre noi isi petrec dupa-amiezele in gradina sau la piscina din curtea casei. Cele mai putin norocoase se multumesc...
Lungile si, mai ales, calduroasele zile de vara au sosit, iar cele mai norocoase dintre noi isi petrec dupa-amiezele in gradina sau la piscina din curtea casei. Cele mai putin norocoase se multumesc cu balconul sau cu iesirile in natura, la sfarsit de saptamana.

Cum MP3 player-ul sau iPod-ul au devenit gadgeturi "obligatorii", fara de care ziua nu-si poate urma cursul normal, pe piata au aparut si o sumedenie de accesorii pentru aceste gadgeturi.

Unul dintre ele este boxa plutitoare, care-ti permite sa asculti muzica de pe iPod in piscina.
Din pacate, boxa nu este rezistenta la apa, asa ca nu este recomandat sa o aduci in piscina daca planuiesti o bataie cu apa sau daca exista posibilitatea ca boxa sa se ude prea tare. Pretul de 130 de dolari o recomanda numai daca tii neaparat sa ai langa tine o boxa chiar si atunci cand stai la soare pe marginea piscinei sau pe o saltea gonflabila, altfel risti sa dai acesti bani degeaba.

Boxa are avantajul tehnologiei wireless, muzica fiind transmisa de pe iPod cu ajutorul unui emitator care are si functia de incarcator.
Astfel, in timp ce acumulatorul iPod-ului tau se incarca, boxa receptioneaza si reda muzica de la o distanta de pana la 45 de metri. Cel mai mare dezavantaj este ca boxa este compatibila doar cu playerele iPod.

Boxa are dimensiunile de 18 x 18 x 9 centimetri si se alimenteaza de la o baterie de 9V.

Daca nu-ti petreci prea mult timp la piscina, dar iti doresti sa poti asculta muzica in gradina sau pe terasa casei, atunci boxa pentru aer liber este ceea ce-ti trebuie. Pentru 150 de dolari, aceasta iti permite sa asculti muzica direct de pe MP3 player, fara sa mai ai nevoie de cabluri intre boxa si player.
Daca nu ai o priza in apropiere, boxa poate fi alimentata cu opt baterii, insa poate fi alimentata si de la priza, cu ajutorul cablului inclus in pret.

Ambele boxe se gasesc pe site-ul brookstone.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod