Au fost inventati pantalonii cu tastatura integrata

Pasionatii computerelor sunt aproape satisfacuti. Au aparut blugii cu tastatura, mouse si boxe integrate. Da, e ciudat, dar se poate.
Pasionatii computerelor sunt aproape satisfacuti. Au aparut blugii cu tastatura, mouse si boxe integrate. Da, e ciudat, dar se poate. Designerul Erik De Nijs a conceput o pereche de blugi pentru persoanele obsedate de moda si de calculatoare.

Blugii au incorporate in partea din fata o tastatura si un joystick pentru pasionatii de jocuri, joystick aflat chiar in spatele fermoarului frontal (fara gluma!). Mouseul este conectat la tastatura printr-un fir si este purtat in buzunarul din spate al pantalonilor. Cele doua boxe stereo vin atasate pantalonilor in dreptul genunchilor si se pot conecta la orice dispozitiv audio, chiar daca preferate sunt iPod-urile.

Tot ansamblul functioneaza pe baterii, iar conectivitatea la calculator se poate efectua prin modulul Bluetooth integrat.
Tastatura este standard, cu 101 taste, si este facuta dintr-un material plastic moale rezistent si impermeabil, fapt pentru care nu trebuie detasata atunci cand blugii se spala. Dupa cum presupun, bateriile ar trebui scoase atunci cand pantalonii se invart in masina de spalat, nu doar pentru ca s-ar putea strica, dar, la rotatiile cilindrului din masina de spalat, ar putea sparge hubloul sau ar putea deteriora pantalonii.

Mouse-ul se conecteaza la tastatura printr-un cordon sau curea, asortata cu pantalonii. Este detasabil, astfel incat nu-l vei vedea lovindu-se in masina de spalat. Creatorul spune ca este destul de rezistent, deci nu trebuie sa sari in sus atunci cand te asezi pe scaun si mouse-ul se gaseste in buzunarul din spate al pantalonilor.

Boxele nu sunt foarte puternice, dar muzica se aude mai tare la ele decat daca te plimbi cu telefonul in mana pe strada... Se pot conecta la iPod, playere MP3 si sunt functionale si cand vrei sa vezi un film pe iPod in tren.

Ca o concluzie, blugii cu tastatura, mouse si boxe integrate sunt buni pentru cei care au nevoie de o tastatura si un mouse la un dispozitiv IT (preferabil PDA, PalmTop sau SmartPhone) care are o tastatura greoaie, altfel ar fi inutila la un laptop sau un desktop, pentru ca nu pot concura cu un mouse si o tastatura dedicata.

In continuare asteptam o sapca avand un monitor integrat, pantofii cu incarcator de baterii, bratara cu CD-ROM si sutienul cu... joystick sau volan.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod