Aplicația românească ce va schimba petrecerile din lumea întreagă

Dacă ai un calculator cu boxe, înseamnă că și tu poți face o petrecere cum nu s-a mai văzut.
Tonomat este aplicația 100% românească care i-a înnebunit pe străini. Participanții la o astfel de petrecere sunt cei ce propun muzica, tot ei fiind cei ce votează muzica pusă de alții. Astfel, muzica de la petrecerea ta va fi pe placul tuturor.

Lansată de doar câteva zile, aplicația Tonomat prinde foarte bine la petrecerile studențești din Elveția și UK, acolo unde vestea s-a răspândit cu viteza luminii.

Întrebați de planurile de viitor, creatorii aplicației, Tavi, Vali și Dan, de la agenția de online Pukka, ne-au spus că după ce Tonomat va căpăta ceva tracțiune urmează să vâneze investitori capabili să le aducă supremația mondială în domeniul party-urilor.

Pentru a face o petrecere Tonomat intră de pe calculator pe http://tonom.at.
Pe prima pagină vei găsi un cod format din 4-5 caractere. Roagă-ți invitații să intre pe http://tonom.at de pe telefonul lor, să introducă codul, și GATA! Toată lumea poate să propună muzică și să voteze muzica propusă de alții.Iar tu, ca gazdă a petrecerii ai control total asupra playlist-ului, poți șterge și adăuga muzică, astfel încât să te asiguri că toată lumea se simte bine ascultând muzica preferată de pe Youtube.

Încearcă și tu, este simplu de tot! Share some funky music!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod