wtfjeans, jeansi de geek

Avem deja caciuli cu casti incorporate, avem paturi care se incalzesc prin USB, anul trecut, cineva a inventat jeansii cu tastatura incorporata si in general ideea de imbracaminte "hi-tech" nu mai pare desprinsa dintr-un film despre viitorul foarte indepartat.
Avem deja caciuli cu casti incorporate, avem paturi care se incalzesc prin USB, anul trecut, cineva a inventat jeansii cu tastatura incorporata si in general ideea de imbracaminte "hi-tech" nu mai pare desprinsa dintr-un film despre viitorul foarte indepartat. Dar pana la haine "hi-tech", doi tineri au creat o pereche de blugi pentru dependentii de tehnologie.

Sanja Rastovac si Pedja Puselja au gandit, desenat si produs jeansii destinati pasionatilor de tehnologie. Acestia au fost produsi intr-o cantitate limitata: doar 1.000 de bucati sunt disponibile, primele 100 de perechi s-au vandut deja la pretul de 59 de euro, urmatoarele 400 se vand cu 79 de euro, iar ultimele 500 de bucati vor costa 109 euro.


Ce este atat de special la jeansii WTF? In primul rand, ideea de pantaloni destinati oamenilor care sunt mereu conectati. Pantalonii au buzunare speciale pentru iPhone, iPod Touch sau orice alt telefon si/sau MP3 player, un alt buzunar destinat "ascunderii" stick-urilor de memorie, captuseala din microfibra pentru ecranele tactile ale gadget-urilor si... cam atat.

Nu vei fi mai cool daca porti acesti pantaloni, dar vei face parte dintr-un grup restrans de persoane (o mie) care detin jeansii "prietenosi cu tehnologia".
Pana pe 1 august 2010 mai poti comanda o pereche de wtfjeans cu 79 de euro plus 9 euro taxele postale de pe site-ul wtfjeans.com. Vei primi comanda incepand cu data de 2 septembrie, pentru ca abia pe 1 septembrie vor fi produse cele 1.000 de perechi de wtfjeans.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod