Tava pentru masina

Daca si tie ti s-a intamplat sa mananci in masina, pe fuga, in timp ce asteptai la semafor, obiectul prezentat aici s-ar putea sa iti fie de mare folos.
Daca si tie ti s-a intamplat sa mananci in masina, pe fuga, in timp ce asteptai la semafor, obiectul prezentat aici s-ar putea sa iti fie de mare folos.

Bineinteles ca tu stii ca nu este sanatos sa mananci pe fuga si cu atat mai putin in masina, intre doua intalniri. Se poate intampla, totusi, sa ai nevoie de un suport mai mare decat cutia in care a venit hamburgerul tau, prin urmare, iti prezentam Swivel Car Tray, adica tava pivotanta pentru masina. Aceasta se fixeaza pe unul dintre suporturile de pahare ale masinii si se poate roti la 360 de grade, astfel incat si soferul, dar si pasagerul din dreapta sa aiba acces la bunatatile (?!) de pe tava.

Suportul se misca si pe verticala, deci il poti ridica sau cobori, si partea din mijloc este acoperita cu un material care nu permite obiectelor asezate pe tava sa se rostogoleasca sau sa se rastoarne.

Tava pentru masina are diametrul de 23 de centimetri si se poate fixa intr-un suport pentru pahar sau scrumiera cu diametrul de cel mult 7 centimetri.

Tava se poate comanda de pe site-ul  CollectionsETC.com si costa 11 dolari.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doramunteanu pe 12 Apr 2010, 14:08
    intrebare??

    am vazut ca site-ul nu este romanesc. intrebarea mea este: unde se afla schimbatorul de viteze la masina din imagine. la noi sunt preferate cele cu cutie manuala de viteze si nu cele automate!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod