Sfaturi pentru a trimite e-mail-uri eficient


Mesageria Internet nu inseamna numai schimbul de mesaje. Programeleau o multime de optiuni care, odata activate, iti pot administracorespondenta.

Adauga-ti contactele in agenda cu adrese
Dialoghezi deseori cu aceleasi persoane? E inutil sa tastezi pentrufiecare expediere de mesaj adresele de mail. Programele de maildispun de memorarea numelor. In Outlook Expres, butonul Adresses dinpanelul principal (pe Mac, icon-ul Contacts) iti permite sa faci o fisaindividuala fiecarui corespondent. Apasa butonul New, apoi selecteazaoptiunea New Contact. Completeaza coordonatele corespondentului tau:nume, prenume, nick, adresa... Da click apoi pe Add. Iata, ai adaugatinca un prieten sau un nou partener de afaceri in agenda ta personalacu adrese! Cand vei dori sa-i trimiti un mail, nu e nevoie decat saapesi butonul To; numele din agenda vor aparea in ordine alfabetica. Veiselecta cu mouse-ul interlocutorul dorit.

Trimite acelasi mesaj mai multor persoane
Ca sa poti trimite acelasi mail mai multor persoane, ar fi bine sacreezi in prealabil un grup de corespondenti. Acesta optiune te scutestede selectia manuala a adresei fiecaruia dintre ei. Atentie: activeazalista cu adrese a programului de mesagerie (in cazul acesta NetscapeCommunicator). Selecteaza optiunea New list. In casuta corespunzatoare,da un nume listei si, eventual, un nickname (un pseudonim). Introdunumele si adresa fiecarui membru al grupului, apoi valideaza cu OK. Incaz de erori, vei putea oricand sa operezi modificari in lista. Pentruca mesajul tau sa ajunga la toti corespondentii inscrisi in grup, estesuficient sa desemnezi ca destinatar grupul respectiv. Concepe mesajulsi expediaza-l. Programul de mail il va transmite catre toate persoanelecare figureaza pe lista.

Ataseaza mesajului un document sau o fotografie
Ai chef sa adaugi mesajului tau fotografii, desene sau chiar atasamentein format audio (MP3, MIDI...) sau video (AVI, MPG...)? Nimic mai simplu:in fereastra programului de mail da click pe iconul de creare a unuinou mesaj. Completeaza intai datele introductive: adresa destinatarului,subiectul mesajului, textul... Ca sa poti adauga un document complementardin Outlook Express sau Netscape Communicator, apasa iconul simbolizad oagrafa. Daca acesta nu figureaza printre icoanele afisate, poti utilizafunctia File Attachment din meniul Insert. Pe monitor iti va aparea ofereasta de dialog. Ea iti permite sa gasesti pe hard documentul pe caredoresti sa-l atasezi. Atentie, inainte sa expediezi mesajul, ai grija sainchizi fisierul. Daca ai lasat fisierul deschis sau un alt program arede-a face in acest rastimp cu el, atasamentul nu va putea fi transmisodata cu corpul mesajului trimis.

Cere confirmare de primire
Pentru anumite mesaje importante, e mai bine sa te asiguri ca au fostintr-adevar receptionate de destinatar. Cu Netscape Navigator, acestlucru e o joaca: in fereastra de compunere a unui nou mesaj, da click peicoana Options. Selecteaza apoi Return Receipt. La primirea mesajului,destinatarul va fi nevoit sa raspunda daca accepta sau nu receptia. Vafi suficienta sa raspunda prin "da" sau "nu".

Filtreaza-ti mesajele
Pe Net abunda mesajele cu caracter publicitar si nimeni nu se afla laadapost de ploaia de reclame emise de advertiseri, carora nu le pasade prejudiciile pe care le aduc. Anumite functii ale aplicatiei de mailiti permit sa te protejezi impotriva acestor practici cunoscute si subnumele de spam. Cu Netscape Communicator, alege functia Preferences dinmeniul Edit. In rubrica Mail&Newsgroup, selectioneaza optiunea DiskSpace. Opteaza pentru "Do not store message locally that are largerthan...". Precizeaza marimea maxima a mesajelor autorizate, de exemplu200 Kb. De indata ce ai validat aceasta optiune, nici un mesaj depasindmarimea precizata nu iti va intra in cutia postala. Alta metoda: acceptatoate mesajele, insa aplica filtre. Acestea vor fi dirijate catre diversefoldere, ca, de exemplu, cosul de gunoi (Trash). In meniul Edit de laNetscape Communicator, alege Message Filters. Se va deschide astfel ofereastra care iti va propune sa definesti filtrele. Creeaza-l pe primuldand click pe butonul New. Acum e posibil ca toate mesajele trimise de uncorespondent sa fie stocate in folderul ales de tine. De asemenea, potiselecta mesajele in functie de continutul antetului acestora. Creeazaun filtru care va directiona catre folderul Trash toate mesajele alcaror titlu contin, de exemplu, termeni ca "publicitate" sau "hello". Cuacelasi filtru poti sa-ti finisezi selectia dupa criterii proprii, prinintermediul butonului More. Nimic nu te impiedica sa aplici mai multefiltre diferite.
In fereastra de dialog Message Filters, sagetelele insus sau in jos iti permit sa intervii in ordinea diverselor filtre,pe care le vei configura dupa cum vrei. In cazul in care nu dorestisa aplici nici unul din filtre, ajunge numai sa deselectezi casuteleaferente dand click pe simbolul din dreptul numelui fiecaruia. Pentrua le reactiva, trebuie sa le selectezi din nou.

Acorda prioritate mesajelor importante
In caz de urgenta, e posibil sa atribui prioritate sporita unui anumitmesaj. Atentie: asta nu inseamna ca mail-ul va fi transmis mai rapid. Darsigur se va distinge dintr-o masa mare de mesaje primite. Ca sa schimbiprioritatea mesajului in Netscape Navigator alege functia Priority dindreapta ecranului principal. Selecteaza una din optiunile propuse, infunctie de gradul de urgenta al mailului, mai mare sau mai scazut. Inmeniul Tools sau Message din fereastra New Message a Outlook Express,selecteaza Set Priority.

Primeste corespondenta electronica si acasa
Ai nevoie sa-ti consulti corespondenta de la birou si acasa? Exista osingura constrangere: pentru a putea primi aceleasi mesaje in doua locuridiferite, trebuie neaparat ca acestea sa nu fie sterse de pe serverimediat ce au fost transferate catre unul din inboxuri. Cu OutlookExpress, activeaza fereastra de dialog Internet Accounts din meniulTools. Da click pe Properties si activeaza meniul Advanced. Indicanumarul de zile care iti sunt necesare pentru a ajunge sa-ti citesticorespondenta. Odata efectuata aceasta operatiune pe cele douacalculatoare diferite, iti vei putea primi mesajele fara nici o problema.

Ocupa-te de mai multe cutii de posta electronica in acelasi timp
Majoritatea furnizorilor de acces la Internet ofera abonatilorposibilitatea de a avea mai multe casute postale. Nimic nu impiedicautilizatorul sa se aboneze la mai multi furnizori de Internet. Ceamai grea treaba intervine cand utilizatorii trebuie sa recuperezecorespondenta ajunsa in aceste multe cutii de scrisori virtuale, fara saconsulte fiecare furnizor in parte. Iata ce trebuie sa faci. In meniulTools din Outlook Express alege optiunea Accounts. Apoi da click peMail. Se vor afisa informatii despre conturile de posta electronica ladispozitia abonatului. Pentru a adauga un nou cont, da click pe butonulAdd si selecteaza optiunea Mail. Asistentul de conexiune Internet teva ajuta sa inserezi diverse date care ti-au fost livrate de furnizoratunci cand te inscrii. Completeaza diversele casute pe masura ce itiapar in fereastra si da click pe Next. Asistentul cere mai intai sa-ifurnizezi un nume, acela care va fi asociat fiecarui mesaj. Indica adresaelectronica a noului cont creat. La pagina urmatoare, completeaza numeleserverelor de receptie si transmitere a mesajelor corespunzatoare acestuicont. Serverul de receptie este in general unul de tip "pop3.numeleISP-istului.ro". Adresa serverului de transmisie este de tipul"smtp.numele ISP-istului.ro".

In etapa urmatoare, trebuie sa semnalezi beneficiarul cutiei postale:"ion.popescu", de exemplu. Nominalizeaza apoi acest cont, astfel incatsa-l poti identifica mai usor. Pastreaza optiunile paginilor urmatoare. Insfarsit, alege tipul de conexiune (dial-up, cablu...) si modul de acces laserver. Apoi dai click pe Finish pentru ca noul cont sa-ti fie consultatautomat.

Da de veste!
Vrei sa transmiti mai departe un mesaj pe care tocmai l-ai primit? Vreisa impartasesti si altora vestile bune? O singura comanda si totule gata! Odata mesajul citit, selecteaza butonul Forward, prezent inorice program de mail. Mailul este copiat automat si cursorul ti se vapozitiona in dreptul zonei "To:". Alege acum destinatarii pe care iidoresti din agenda cu adrese. Si gata, nu-ti ramane decat sa expediezi!

Personalizeaza-ti mesajul inserand o carte de vizita
Indiferent de programul de mail folosit, ai posibilitatea sa-tipersonalizezi corespondenta, adaugand mesajelor cartea ta devizita. Cu Outlook Express, de exemplu, alege Address Book din meniulTools. Selecteaza un nume din lista de contacte. Da click apoi pe File,Export, Business Card. Indica amplasamentul documentului pe hard saucopiaza-l pur si simplu. Este inregistrat cu extensia .vcf. La intoarcereain meniul principal, alege Tools-Options, apoi meniul Messages. Jos detot, in categoria Cards, activeaza casuta Mail si selecteaza numeledestinatarului. Dupa ce ai terminat de creat noul mesaj, e suficientsa verifici daca functia My Card din meniul Insert este activata siea. De asemenea, se poate atasa cartea de vizita ca document separat(vezi sfatul nr.3).

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentariile 1-50 din 87

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • mihai pe 27 Ian 2014, 05:01
  Attacmants

  cum pot deschide attacmantsurile in forma originala in yahoo mail. Momentan sunt deschise toate intr-o forma nou, eu as dori sa se deschida in format original, adica daca este pdf sa se deschida-n pdf, daca este pps in pps smd...

  0
  0

 • Florin pe 28 Mar 2013, 08:00
  nu mi se permite trimiterea de e-mail-uri !

  nu mi se mai permite sa trimit e-mail-uri de la acest cont ! oare de imi spune ca au aparut probleme pentru siguranta ?

  0
  0

 • DASCALESCU pe 22 Ian 2013, 18:59
  vreau sa trimit un e-mail pe otlookexpres

  nu reusesc. explicam si mie

  6
  0

 • florin pe 8 Mar 2012, 15:08
  nu imi mai tine minte adresele de mail

  nu imi mai tine minte adresele de mail .DE CATE ORI TRIMIT TREBUIE SA CAUT ADRESA

  6
  2

 • pricop pe 8 Mar 2012, 06:35
  transmitere e-mail

  de 2 zile nu mi se transmit e-mailurile.Imi apare"scuze,este o problema la transmitere"de ce?

  4
  1

 • ana pe 2 Mar 2012, 12:43
  nu marge emailul

  cum fac sa trimit email numi da voie imi da eroare spre ori ce adresa trimit

  12
  0

 • Adi pe 1 Mar 2012, 13:44
  Buna

  Buna,am si eu o problema,mi-am uitat parola de la ID:aly_ady_17 si am incercat aproape tot daca ma poate cineva ajuta si pe mine

  1
  0

 • A. Micu pe 25 Feb 2012, 17:56
  Romania si democratia

  ROMÂNIA SI DEMOCRAŢIA 10. 01. 2011 (Pamflet dedicat guvernǎrii Boc) La noi democraţia, n-are nici o garanţie, Acest deziderat, e doar mimat ca strategie, De partidele si guvernanţii aflaţi la putere, Care ignorǎ Constituţia, fǎrǎ de ruşine, la vedere. Am scǎpat de un regim nedemocratic, comunist, Gǎsind pretext, un lider dictator hulit, Avem în schimb acum, lideri o mie, Experţi în tunuri şi hoţie. La noi coruptia e- nfloare, In timp ce lupta cu stârpirea ei, e mare! Si tonul prim al îmbuibǎrii şi al desfrânǎrii, Il dau, chiar guvernanţii si parlamentarii ţării. Lupta politicienilor pentru putere, E atât de mare şi atât de durǎ, Încât, totu-i dominat de duşmǎnie şi de urǎ, Având drept scop, acumularea de avere. Ţie silǎ pur şi simplu, când îi vezi, Si orice-ar spune, nu poţi sǎ-i mai crezi, Pe toţi aceşti portocalii aflati la guvernare, Ăfişând mereu acelaşi zâmbet, de sfidare. Ţie silǎ când îi vezi venind din nou sǎ acuze, Mascându-şi mârşǎvia cu zâmbetul pe buze, Spunând cǎ toţi ceilalţi, lanseazǎ vorbe goale, In timp ce ei, la toate mesele dau portocale. De când au pus ei mâna pe putere, N-au încercat nici un program folositor, Şi-au pus întreaga strategie la vedere, Sǎ jefuiascǎ fǎrǎ milǎ acest popor . Aceşti iresponsabili plini de urǎ şi venin, Au amplificat la noi, criza din plin, Si n-avem cum îi pedepsi-nacest mandat, Decât sǎ mulţumim confraţilor ce i-au votat. De când cu guvermarea actuală, Românii au mereu de suportat, Prezenţa unui papagal, ce vine repetat, Rostogolind aceleaşi 3 măsuri pe care le-a luat. Minciuna după cum bine se ştie, A ajuns la rang de strategie, Si dacă e prezentă la guvern si-n parlament, Ţara se-ndreaptǎ sigur cǎtre faliment. Morala în politicǎ, e la mare anarhie, Iar etica, se stie bine, e o tragedie, Si cum decenţa-i lucru de dorit, Speranţele românilor, sunt chiar de negăsit. Cinismul şi ipocrizia, trǎsǎturi de caracter ştiute, De preşedinte si de primul-ministru deţinute, Cultivarea lor, se face chiar cu fermitate, Guvernul având grijǎ, sǎ fie bine implementate. Aici, ticăloşia e la ea acasă, Ticăloşii au cu toţi din plin, belşug la masă, Nemernicii, sunt cei ce nu mai pot de bine, Multi politicieni, n-au de nimic ruşine. Privilegiile sunt la mare căutare, Discriminarea limite nu are, Slugărnicia e la mare modă, Lingăii, se-ntrec în rostiri de ode. Toate aceste trǎsǎturi de caracter abile, Emană de la Cotroceni ştim bine, Aici avem un preşedinte mare jucator, Care se-ntrece în glume, cu acest popor. Hoţia, nu hoţie e incriminatǎ, Dacǎ e pentru alegeri sau partid organizatǎ, Şi dacǎ are caracter de stimulent sau de venit lunar, Demonstrarea ei, devine lucru în zadar. Incompetenţa bocului, clar demonstratǎ, Derivǎ din prostia asumatǎ, Si responsabil de aceastǎ stare, Este partidul-stat, aflat la guvernare. Este de-a dreptul jignitor pentru popor, Sǎ vezi un prim-ministru si un preşedinte jucǎtor, Venind zâmbind, satisfǎcuţi sǎ spunǎ repetat, Cât sunt de bune, durele mǎsuri pe care le-au luat. Alianţa actualǎ de la guvernare, A dovedit pânǎ acum o mare îndemǎnare, Pentru implementarea intereselor meschine, Care sǎ le asigure lor, facilitǎţi depline. Asistǎm de şapte ani încoace, La spectacole pe teme de corupţie televizate, De cǎtre magistraţii de la DNA organizate, Fǎrǎ finalizǎri concrete, de pedepse aplicate. Demnitatea celor aflaţi în nevoie, Este neluatǎ-n seamǎ de acest regim, Nedreptatea lor, se zbenguie în voie, Gândul lor la ziua cea de mâine, e un chin. La noi, chiar şi ne-munca-i ocrotitǎ, Ba chiar e prea bine plǎtitǎ. Cei care au veniturile îndestulate, Au legi cu privilegii, special asigurate. La promovare, nu-i nevoie sǎ ştii multe, Orientarea în politicǎ e o virtute, Dacǎ jonglezi cu aceastǎ calitate, Sustinerea politicǎ te-ajutǎ chiar la toate. N-ai cum, nici cui, să iţi astâmperi oful, Că totul e-mpânzit de ciumă, Toţi cei ce azi conduc norodul, Sunt parcă ameţiţi de mǎtrǎgună. Un pensioner, neinteresat politic.

  2
  0

 • elenacatalinaariton pe 29 Ian 2012, 10:12
  cum sa confitm adresa de facebook

  Va rog sa ma ajutati sa pot confirma adresa de facebook,si codul la care sa ma confitm.Va multumesc

  9
  1

 • sulvia pe 12 Ian 2012, 23:09
  ajutor

  Spune-ti-mi va rog ce pot face...un individ imi trimite zilnic 5.6,7 meiluri pe adresa mea ..pe care eu nu i-am dato nu-l cunosc...unul FLOREA ION care cumpara si vinde ...ce nu stiu si nu ma intereseaza...nu stiu de unde are adresa mea si cum pot sa-l blokez..Nu exista nici o modalitate de a nu mai fi deranjata de oameni necunoscuti???/Va multumesc.

  7
  0

 • iulian pe 6 Ian 2012, 14:27
  despre intalniri

  am o problema in a intra la pagina intalniri pe badoo . nu imi da voie si nu stiu dc. spune ca am probleme cu adresa , ori eu intru in fiecare zi cu aceeasi adresa . va rog daca stiti sa imi spuneti cum . va multumesc

  0
  2

 • epureion pe 31 Dec 2011, 21:25
  message

  nu mai apare in fereastra send message

  4
  1

 • catalin pe 23 Nov 2011, 14:21
  nu pot trimite mail

  Am cont de mail pe yahoo si nu pot sa trimit mail la acest gen de adrese ,, office@numefirma.ro ". Primesc in inbox de la mailer-daemon.com failure notice

  20
  4

 • catalin pe 22 Oct 2011, 13:09
  xxx

  Cum pot sa trimit un email pe o adresa cu " .ro "

  15
  2

 • cutleac pe 21 Oct 2011, 19:25
  nu am inteles nimic

  nu am inteles nimic

  3
  0

 • Mihai N. pe 18 Sep 2011, 08:54
  Ghid de trimitere email

  Un tutorial de a trimite email folosind contul de yahoo gasiti aici. Este destul de explicit, facut pe pasi si are imagini pentru a te ghida mai usor in pagina. http://step-by-step.ro/internet/cum-se-trimite-e-mail-din-noul-yahoo-mail/

  32
  1

 • costin V pe 1 Iul 2011, 19:00
  mail

  cum pot sa trimit o pagina de ziar sau un articol prin yahoo mail.Cand accesez articolul -clic dreapta-pot doar cu hot mail (pe care nu-l vede destinatarul) sau ma trmite la >out loock express< care imi spune eroare : ceva cu POP 3 ....etc

  23
  2

 • nicoleta pe 25 Mai 2011, 17:54
  help

  Buna, am citit articolul si mi se pare interesant. pe o adresa pe yahoo la scrierea mesajelor imi apare toata lista de contacte blocata.... si nu mai pot face nimic....

  6
  1

 • Didită Neculai nycu pe 7 Apr 2011, 23:34
  trăim ân prezent și sperăm la un viitor mai bun

  cum să ne facem un viitor mai bun dacă săntem fără viitor și hărțuiți politic de politicieni fanatici sălbateci puturoși și lăudăroși k țiganii ,BĂSESCU TRAIAN,BECALI GHEORGHE,HAGI GHEORGHE țigani macedonieni lăudăroși și putiroși

  3
  0

 • dina miron pe 3 Apr 2011, 15:22
  cum pot retransmite un email?

  intrucit nu exixta rubrica ca la yahoo.. cu forward... nu stiu cum sa restransmit un email... va rag sa ma ajutati sa inteleg... cum folosesc acest site google... va multumesc anticipat

  14
  1

 • arnold schwarzenegger pe 25 Mar 2011, 09:49
  more help

  not know how to send email

  7
  0

 • Deliu Mariana pe 23 Feb 2011, 08:24
  nu stui sa trimit mesaje

  sunt ancepatoare, nu stiu multe lucruri legate de cal. ma straduiesc sa aflu toata ziua o pierd an fata cal.doresc sa aflu cum sa trimit un mesaj , an primul rand si apoi restul cine ma poate ajuta. multumesc

  16
  7

 • georgiana pe 19 Feb 2011, 17:59
  am gresit codul servarului

  am gresit codul servarului mail.ce e de facut .va rog din suflet dati-mi un sfat.

  7
  2

 • ana pe 10 Feb 2011, 13:40
  CV pe MAIL

  buna asi dori sa aflu cum fac un CV si apoi sal trimit mail? va rog mult sa ma ajutati. multumesc anticipat

  33
  6

 • mihaela georgescu pe 1 Feb 2011, 17:20
  cum RETRANSMIT e-mail,

  Am 61 de ani (pensionara) si ma straduiesc sa invat cat mai mult,dar te rog sa ma ajuti sa invat sa dau mai departe (la prieteni) un e-mail . baiatul meu nu are timp si nici rabdare sa-mi arate. MULTUMESC

  17
  8

 • Ploscaru Gheorghe pe 21 Ian 2011, 07:18
  Rugaminte

  inserarea adresa Salut tuturor, Am o adresa de mail pe yahoo. Cand trebuie sa introduc adresa catre care vreau sa trimit mail-ul nu imi mai apare caseta aceea cu numele tuturor persoanele (din Contacte) care incepe cu litera pe care incep sa o tastez prima. Daca este vreo setare, va rog sa-mi trimiteti si mie un mail cu aceasta pe adresa mai sus amintita. Va multumesc anticipat

  11
  5

 • iasmina pe 10 Dec 2010, 15:58
  ce naspa

  nustiu cum se trimite e_mail

  15
  7

 • macarie neculai pe 8 Dec 2010, 22:10
  EMAIL

  ce trebuie sa fac sa pot trimite un email?

  14
  8

 • adrian pe 2 Dec 2010, 22:54
  ajutor

  mi-am facut un ID ,si nu stiu cum sa trimit mesajele.

  9
  3

 • doinita pe 14 Oct 2010, 16:39
  mesaje

  buna ziua i-mi spune cineva cum trimit un mail dintrun anunt .ajung la new mesaje si nu mai stiu cum sal trimit apas pe send dar degeaba.i-mi apare o adoua foaie care nu stiu ce sa mai scriu.multumesc anticipat

  8
  1

 • tican lucian pe 5 Oct 2010, 18:38
  angajare

  as dori sa ma angajez ca instalator sau electrician la dv in urma anuntului dv din ziar . am vasta experienta in domeniu

  1
  1

 • GIANYS pe 3 Iul 2010, 07:44
  chiar

  chiar ca m-ai ajutat ...multumesc

  3
  0

 • edy pe 24 Iun 2010, 23:43
  sal

  asi dori si eu sa stiu cum pot recupera niste e-mailuri care au fost sterse !!! va rog mult

  1
  3

 • Gelu pe 10 Iun 2010, 11:34
  c-vite

  EUROPASS CURRICULUM VITAE Name: ICHIM GELU ADDRESS: 17 Industiei Street, Building Icsim,Entry 1,Floor 1,Apt 38,BRAILA ROMANIA Telephone: Mobile:0726699424, 0732261157 E-mail: geluichim@ymail.com Nationality: Romania Date of birth: 14.02.1960 Sex: male Work domain intended/ UK Occupation domain – WELDER in the domain of naval and industrial constructions Work experience 34 years Dates (from-to) 2009-2010 Occupation or position held WELDER Main activities and responsibilities: Execution of welding works in the domain of naval construction Name and address of employer : North American chi fabricators of Louisiana (U.S.A.)2years Type of business or sector :Naval construction Date(from-to) 1997-2008 Occupation or position held :WELDER Main activities responsibilities: Execution of welding works Name and address of employer : BRAILA SHIPYARD AKER Type of business or sector: Naval construction Dates (from-to) 1977-1997 Occupation or position held: WELDER Main activities and responsibilities: Execution of welding works Name and address of employer: GALATI SHIPYARD DAMEN TYPE of business or sector: Naval construction Education and training Dates(from-to): 1975-1977;1980/1983 Titles of qualification warded/Diploma: Diploma of Baccalaureate Principal subject/occupational skills covered: Mechanics, Mathematics, Physics, Chemistry, Technology. Name and type of organization providing education and training : Industrial High School No.2 from Galati Dates(from-to) 1986 Title of qualification awarded/Diploma : Certificate of Qualification Courses-Electrical Welder Principal subjects/occupational skills covered: Technology of welding, Technology of Materials, Technical Drawing , Mathematics, Physics Name and type of organization providing education and training: GALATI SHIPYARD DAMEN Dates(from-to) 1982 Title of qualification awarded/Diploma: Certification of Examination Certificate of authorized electrical Welder Principal subjects /occupational skills covered: Electrical welding Name and type of organization providing education and training: Romanian Naval Register GALATI SHEIPYARD DAMEN Dates(from-to) 2003 Title of qualification awarded/Diploma: Certificate of Professional Competences Principal subject/Occupational skills covered: Welding-Metal structures Name and type of organizations providing education and training: “Anghel- Saligny “ School of Foremen Mother tongue: Romanian Other languages: English and French Social skills and competences: I am a good family man . Ability to adapt to various cultural environments Organizational skills and competences: As a foreman , I had to coordinate the activity and discipline of the team. Ability to work in a team, to understand quickly the indications of the superiors . Technical skills and competences: Ability to use various tools for executing of repairs and maintenance works, etc. Applying of quality standards .Using of devices and tools kit. Providing operations under normal operational parameters Skills and competences of computer operation: Simple operations Other skills: Sports in teams, tourism, fishing.

  2
  2

 • Viorel Maxuta pe 9 Mai 2010, 19:30
  Upload

  Cum sa trimit imagini pe goougle.am cont facut.

  3
  2

 • catalyn pe 6 Apr 2010, 15:53
  vreau pozele

  ce faci imi dai pozela ?

  3
  2

 • byound pe 1 Apr 2010, 17:02
  despre setari ptr trimiterea unui email

  vreau sa stiu cum sa refac setarile ptr e-mail

  6
  3

 • cretan pe 31 Mar 2010, 11:03
  incatare

  citeste si vei face progrese,numai sa ai timp.

  3
  2

 • cretan pe 31 Mar 2010, 11:02
  incatare

  citeste si vei face progrese,numai sa ai timp.

  3
  0

 • cretan pe 31 Mar 2010, 11:00
  incatare

  citeste si vei face progrese,numai sa ai timp.

  2
  1

 • alina pe 23 Mar 2010, 14:07
  cauza ameteli

  buna ziua.va rog din suflet sa ma ajutati.un ultimul timp sunt f stresata am anumite probl.si simt ca nu mai pot face fata.am o anumita teama de cineva cand se aproprie de mine imi bate inima puternic si incep sa tremur.acum de cateva zile am ameteli f.puternice ma ametesc atat de tare incat simt ca lesin.nu stiu ce sa fac va rog ajutati-ma.astept raspunsul d-voastra.multumesc

  9
  0

 • mihai pe 20 Mar 2010, 09:52
  cum se tr meilu

  va rog io daca stiti voi lasati un com

  4
  1

 • eustin pe 11 Mar 2010, 10:28
  cum trimit un email?

  cum se trimite un mail?

  11
  2

 • iulian2879 pe 1 Mar 2010, 22:20
  http://s6.gladiatus.ro/game/c.php?uid=26713

  cum as putea trimite acest link la mai multe persoane http://s6.gladiatus.ro/game/c.php?uid=26713

  4
  4

 • ganriel pe 25 Feb 2010, 15:50
  nu stui sa trimit o adresa da mail

  vreau sa invat sa trimit o adresa de mail

  5
  0

 • geo pe 20 Feb 2010, 20:36
  nu pot trimite email de pe outlook

  vreau sa trimit emil de pe outlook, si nu pot cine ma poate ajuta va rog

  1
  2

 • magda pe 19 Feb 2010, 21:04
  email

  cum se trimite un email?

  9
  1

 • Tuc pe 18 Feb 2010, 22:53
  Mail

  Nu pot trimite atasamente foto ,imi apare un triunghi rosu si se blocheaza cand dau Sent!

  5
  0

 • adrian pe 15 Feb 2010, 22:38
  urgenta

  ajutati-ma va rog frumos cum pot sa trimit e-mail la concurs@gsptv.ro?am incercat sa fac asta si nu stiu dar poate daca ma ajutati VA ROGFRUMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1
  1

 • didi pe 6 Feb 2010, 17:51
  e-mail

  cum se trimite un e-mail?

  8
  2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod