O idee trasnita, dar utila: aspiratorul de gandaci

Se apropie vara, zilele sunt tot mai calduroase si odata cu vremea calda, isi fac aparitia tot felul de insecte zburatoare. Persoanele care sufera de entomofobie (teama patologica fata de insecte), dar si cele carora le este doar... scarba de gazele ori gandaci, au acum la indemana un instrument inedit: aspiratorul creat special pentru a omori gandacii.
Se apropie vara, zilele sunt tot mai calduroase si odata cu vremea calda, isi fac aparitia tot felul de insecte zburatoare.

Persoanele care sufera de entomofobie (teama patologica fata de insecte), dar si cele carora le este doar... scarba de gazele ori gandaci, au acum la indemana un instrument inedit: aspiratorul creat special pentru a omori gandacii.

Aspiratorul numit "Keep Your Distance Bug" permite omorarea ganganiilor de la o distanta de 60 de centimetri. Paianjenii, gandacii ori mustele sunt atrase pe teava aspiratorului de un motor cu 22.400 de rotatii pe minut, apoi "trimise" printr-o valva intr-un compartiment in care sunt omorate cu ajutorul curentului electric.
O aventura trista pentru ganganii, dar fericita pentru oameni.

Tubul in care sunt "depozitate" ganganiile moarte se desface pentru a le arunca la gunoi, in acelasi timp functionarea motorului fiind oprita. "Keep Your Distance Bug" functioneaza eficient, fara a folosi substante chimice toxice sau pungi de aspirator in care gandacii pot duce o viata linistita, pana la adanci batranete, ba chiar se pot inmulti.

Aspiratorul de gandaci este prevazut si cu o duza extensibila, care permite accesul aspiratorului chiar si la tavane inalte.
Partea prin care sunt aspirati gandacii este fabricata din cauciuc flexibil, iar greutatea de 1,5 kilograme permitea manevrarea usoara a aspiratorului.

Aspiratorul este livrat impreuna cu un suport pentru reincarcarea bateriei. Dimensiunile dispozitivului sunt de 30 x 13 x 13 centimetri. Costa 50 de dolari (plus taxele de transport) si poate fi cumparat exclusiv de pe site-ul hammacher.com.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod