Masinile sport le excita pe femei

Se pare ca masinile sport le excita pe femei. Nu este o exagerare, cineva chiar si-a dedicat timpul si banii pentru realizarea unui studiu care a avut aceasta concluzie.
Se pare ca masinile sport le excita pe femei. Nu este o exagerare, cineva chiar si-a dedicat timpul si banii pentru realizarea unui studiu care a avut aceasta concluzie.

Studiul a fost realizat de compania britanica de asigurari Hiscox si a scos la iveala faptul ca sunetele emise de masini ca Maserati, Lamborghini sau Ferrari le excita pe femei. La acest experiment au participat 40 de persoane, atat femei, cat si barbati.

Subiectii au ascultat zgomotele facute de motoarele celor trei masini (Maserati, Lamborghini si Ferrari), apoi li s-a masurat cantitatea de testosteron din saliva. Toti cei 40 de subiecti au prezentat cantitati mai mari de testosteron si toate femeile au fost excitate de sunetul Maserati-ului. Barbatii, pe de alta parte, au fost mai atrasi de Lamborghini.

Stiti bancurile acelea in care se spune ca berea este mai buna decat o femeie, pentru ca nu bate din gura, nu te intreaba daca e grasa si nici nu se supara daca o "inseli" cu alta bere? Am putea spune ca masinile sport le excita pe femei pentru ca, desi arata bine, nu se "lauda" cu asta, nu comenteaza atunci cand trebuie sa astepte ore intregi ca femeia sa se pregateasca pentru o iesire in oras, nu stramba din nas cand femeia vorbeste intruna si, cel mai important, le duc pe femei la cumparaturi fara sa comenteze.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • agneta pe 30 Sep 2008, 14:59
    :)

    tare articolul si eu vreau o masinutza dinaia :)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod