Masina ta prinde viata in laboratorul virtual de stickere pentru Grande Punto

Fiat a lansat un laborator virtual pentru toti clientii Grande Punto. Aici acestia isi pot crea propriul colaj de stickere pentru masina lor.

Atunci cand masina cu care mergem la munca sau in concediu incepe sa isi piarda din farmecul pe care l-a avut atunci cand abia am ridicat-o din showroom, cautam tot felul de accesorii pentru a o personaliza. Italienii de la Fiat au lansat un site special pentru personalizarea modelului Grande Punto, in colaborare cu celebra companie de publicitate Leo Burnett. Astfel, toti posesorii de Grande Punto isi pot alege dintr-o gama variata de stickere modul in care va arata masina lor.

Orice user care acceseaza site-ul http://www.stickerlab.fiatpunto.it/ si completeaza formularul de inscriere, poate crea propriul colaj de stickere, menit sa ofere personalitate si stil "micului" Grande Punto.

Toate propunerile trimise vor face parte dintr-o galerie si vor fi comentate de cei care acceseaza site-ul, urmand ca la final sa fie decisa o lista de sase finalisti.

Acestia vor participa la un workshop cu echipa Fiat, iar trei dintre ei vor castiga cate un lingou de aur in valoare de 5000 de euro.

Aceasta initiativa nu este o premiera pentru constructorul italian de automobile, Fiat oferind programe de personalizare si pentru modelele 500 si Bravo.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod