Google pregateste Street View pentru Bucuresti

Google pregateste lansarea Street View pentru capitala. Deocamdata, masinile Google preiau imagini in Bucuresti.

Desi nu a anuntat nimic oficial, gigantul Google se pregateste sa lanseze o versiune pentru Bucuresti a aplicatiei Google Street View. Aceasta este strict legata de Google Maps si Google Earth si le arata utilizatorilor acestor doua programe vederi panoramice in 360 de grade ale strazilor orasului de la nivelul solului.

Aplicatia a fost lansata in 25 mai 2007, la inceput fiind disponibile doar cinci orase americane: San Francisco, Las Vegas, Denver, Miami si New York. De atunci, Google a inclus in aplicatie si alte orase importante din SUA, Franta, Italia, Australia si Japonia.

Aplicatia Google Street View este creata cu ajutorul unor camere montate pe masini, acestea preluand imagini panoramice si transformandu-le in 3D.

In momentul in care un user al Google Earth vrea sa vada de la nivelul solului cum arata o intersectie, alege respectivul punct pe harta clasica si ea ii este afisata in stil Google, cu sensurile de circulatie afisate in imaginea 3D. Imaginile pot fi vazute in diferite dimensiuni, din diferite directii si unghiuri.

Credit foto: www.cti97.ro

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CTI97 pe 19 Nov 2008, 17:18
    Multumesc

    Multumesc pentru intelegere.

    0
    0
  • eva
    admin_eva pe 12 Nov 2008, 11:35
    Raspuns Eva.ro

    Multumim foarte mult pentru observatie. Dupa cum se poate observa, am corectat aceasta regretabila eroare, pentru care ne cerem scuze.

    0
    0

  • CTI97 pe 28 Oct 2008, 21:17
    Sursa pozei !

    imaginea cu masina este preluata de pe blogul meu - http://www.cti97.ro - este sub licenta creative commons, asa ca va rog sa puneti link pe ea spre articolul de unde a provenit http://www.cti97.ro/2008/10/23/google-car-street-view-in-bucuresti/ Alta obligatie nu aveti, decat un link care sa indice sursa ! Va multumesc.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod