Google a lansat Buzz

Ca un raspuns la succesul nebun pe care il au retelele de socializare Facebook si Twitter, Google a lansat Buzz, disponibil la www.google.com/buzz tuturor...

Ca un raspuns la succesul nebun pe care il au retelele de socializare Facebook si Twitter, Google a lansat Buzz, disponibil la www.google.com/buzz tuturor utilizatorilor de servicii oferite de Google (de exemplu, Gmail).

Buzz se integreaza automat in contul de mail de la Google si este modul cel mai simplu in care le poti impartasi celor care te urmaresc noutati despre tine sau lucrurile gasite online, fie ca sunt fotografii, filmulete etc.

 

Nu va fi deloc greu sa-ti gasesti prietenii care folosesc deja Gmail, pentru ca Google a avut grija de asta si ii va trece automat in lista de persoane "urmarite" pe cei cu care interactionezi cel mai des.

Poti alege cine va fi la curent cu noutatile dn contul tau Buzz: prietenii, colegii, familia sau toata lumea care vrea sa te urmareasca.

Ca sa le arati celor care iti urmaresc update-urile fotografii, este suficient sa pui in Google Buzz link-urile imaginilor; acelasi lucru se intampla cu filmuletele de pe YouTube pe care vrei sa le dai mai departe. Iti poti conecta la Google Buzz conturile de Picasa, Glickr, Google Reader sau Twitter.

Multi dintre utilizatorii serviciului Facebook sunt de parere ca Google Buzz este o replica a acestuia si nu sunt departe de adevar. La fel ca si Facebook, Google Buzz le ofera utilizatorilor posibilitatea de a raspunde la actualizarile statusului, la link-urile, fotografiile sau filmuletele impartasite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod