Dacia Logan pentru Dracula

O firma olandeza specializata in modificarea masinilor a pregatit o berlina Dacia Logan, inspirata de legenda contelui Dracula.

Atunci cand nimeni nu mai credea intr-o modificare spectaculoasa pentru Logan, atunci cand am crezut ca le-am vazut pe toate, am dat peste un set de imagini cu "masina contelui Dracula". "Creatia" apartine specialistilor de la DeSwart, care au decis ca berlina romaneasca trebuie asociata cu legenda contelui Dracula.

La exterior, Logan Dracula impresioneaza prin peisajul terifiant, pictat pe intreaga caroserie si jantele din aluminiu. DeSwart nu a recurs la alte artificii menite sa imbunatateasca designul Logan-ului si a preferat sa foloseasca doar peisajul pentru un impactul vizual puternic.

La interior insa, schimbarile sunt majore si au rolul de a spori cu mult confortul pasagerilor. DVD-urile incorporate in tetiere, scaunele sport, tapiseria in culorile rosu si negru, plafonul cu lumini si sistemul audio de inalta performanta creeaza un ansamblu care imbina tema celebrului personaj Dracula cu sportivitatea si gadget-urile unei masini de ultima generatie.

Surpriza a fost ascunsa in portbagajul captusit asemeni unui sicriu, unde nemtii au reusit sa instaleze o mini sauna. Pretul pe care il percep olandezii pentru acest exemplar Dacia, dedicat contelui Dracula, este de 45.000 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod