Cine este Joojoo?

Intrebarea corecta ar fi: ce este Joojoo?

Intrebarea corecta ar fi: ce este Joojoo? Joojoo este un "tablet PC" de care probabil ca vei mai auzi in viitor, asa ca ar fi bine sa stii despre ce-i vorba. In Africa, se pare ca "Joujou" inseamna "obiect magic". Acest tablet PC are ecranul cu diagonala de 12,1 inch, ruleaza un sistem de operare web-based si iti ofera experienta HD in vizionarea filmelor.


Fondatorii Fusion Garage, firma care produce acest PC, ne spun despre Joojoo ca a fost creat special pentru "consumatorii de Internet".

"Consumam" Internetul folosindu-ne de o multime de dispozitive, dar niciunul dintre ele nu a fost creat exclusiv pentru Internet. Fie ca sunt telefoane mobile care au ca principala functie telefonul, fie laptopuri sau chiar netbookuri gandite si pentru alte aplicatii, niciun dispozitiv nu se poate lauda ca a fost creat mergandu-se pe ideea ca "Internetul este aplicatia".


Datorita ecranului tactil, Joojoo are un singur buton: acela de pornire / oprire. Ca sa navighezi prin meniul lui Joojoo, iti vei folosi degetele pentru a lovi, a "ciupi", sau a dansa, daca vrei, pe ecranul tactil.


Pentru ca a fost gandit pentru navigarea pe Internet, Joojoo promite sa inceapa navigarea in fix noua secunde.
Pretul acestui PC este de 499 de dolari si daca vrei unul, poti incepe prin a plasa o precomanda pe site-ul thejoojoo.com.

Joojoo iti va fi livrat in urmatoarele 8-10 saptamani. Poti opta si pentru suportul din plastic, care costa 30 de dolari si care este deocamdata singurul accesoriu Joojoo vandut separat.

Cu ce "se lauda" Joojoo:

 

  • hard disk SSD (solid state drive) 4GB
  • durata unei incarcari a bateriei: 5 ore
  • disponibil doar in culoarea neagra
  • greutatea: putin peste un kilogram

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andrutzu08 pe 17 Dec 2009, 21:27
    cxe pret

    la cat ajunge unul din asta , sau nu stiti ????

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod