Cat de curata este periuta ta de dinti?

O folosim cel putin de doua ori pe zi ca sa ne curatam dintii si ne punem in ea speranta unui zambet "ca-n reclame", dar de periuta de dinti cine are grija? Crezi ca este suficient...
O folosim cel putin de doua ori pe zi ca sa ne curatam dintii si ne punem in ea speranta unui zambet "ca-n reclame", dar de periuta de dinti cine are grija? Crezi ca este suficient sa o treci sub jetul de apa si sa o lasi in pahar sau in suportul ei? Periuta de dinti poate aduna o multime de germeni, ca orice alt obiect din jurul tau, de altfel. Dar periuta de dinti merita sa aiba un "regim" special, pentru ca de ea te folosesti ca sa iti speli dintii.

Hi-Ya Ninja este obiectul pe care il cautai: un suport pentru periuta de dinti care face mai mult decat s-o pastreze acoperita: o dezinfecteaza cu ultraviolete, omorand germenii si bacteriile de pe periuta de dinti in proportie de 99,9 la suta.
Nu trebuie decat sa introduci periuta de dinti in suportul Ninja si sa apesi butonul de pornire. Dupa sapte minute, vei avea o periuta de dinti curata si dezinfectata.

Poti curata atat periutele de dinti clasice, cat si pe cele electrice. Hi-Ya Ninja functioneaza cu trei baterii AAA si pentru 30 de dolari primesti si o periuta de dinti. Daca-ti doresti propriul Ninja sanitizer, il poti cumpara de pe site-ul Perpetualkid.com.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi pe 16 Apr 2010, 04:07
    interesant

    Foarte interesant aparatul pentru dezinfectat periuta de dinti...dar de unde il putem cumpara?

    1
    1

  • voicu pe 15 Apr 2010, 13:11
    ce cauta articolu asta la ARHIVA AUTO & TEHNO ????

    si voi sunteti de rasu lumii "rahat de taur"

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod