Hyundai Auto Romania este partener oficial al Danube Delta Rally

Hyundai Auto Romania sustine Danube Delta Rally, in calitate de partener oficial. Cea de-a XVI-a editie a Raliului Deltei se va desfasura la Tulcea, in perioada 04 – 06 iunie 2015. Cu aceasta ocazie, pentru o buna desfasurare a evenimentului, importatorul pune la dispozitia organizatorilor modele ale gamei, care vor asigura transportul oficialilor si al invitatilor.

Opt din zece copii au cont pe reţelele sociale. Ce spune psihologul?

În contextul în care smartphone-urile au devenit un “must-have” al oricărui copil, în perioada 2010-2014, în țara noastră, s-a înregistrat o creștere exponențială, de la 25% la 80% a copiilor care au un cont pe rețelele de socializare online, se arată în studiul european Net Children Go Mobile.

VIDEO. YouTube a împlinit 10 ani! Cele mai vizionate clipuri din România

În urmă cu 10 ani, trei tineri, Chad Hurley, Steven Chen și Jawed Karim, lansau YouTube. Legenda spune că voiau să arate prietenilor niște clipuri filmate la o petrecere, însă adevărul este că sursa lor de inspirație a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004.

4 direcții inspiraționale în definirea stilului de viață de mâine susținute de Galaxy S6

Samsung Electronics România încurajează dezvoltarea continuă a stilului de viață de mâine prin intermediul tehnologiei de top. Inițiativa Lifestyle Transformation Journey, lansată pe plan local odată cu Galaxy S6, a avut ca scop să îi inspire pe consumatori prin design, performanță, pasiune și momente de neuitat. Astfel, trei consumatori au plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de Cristian Onețiu, lifecoach, autor și antreprenor, pentru a-și descoperi stilul de...

MARTINI® readuce romantismul în lumea curselor cu mașini

Topmodelul Bar Refaeli, un mare fan al curselor, este noul Ambasador MARTINI Race. MARTINI dă startul noului sezon european de racing, printr-o serie de evenimente și colaborări în orașele din circuitul Grand Prix.

Piesă de teatru cu utilaje grele de zeci de tone pe post de actori

De curand s-a incheiat cel mai mare si mai inedit eveniment din domeniul utilajelor de constructii. Timp de 2 zile Bolintin Deal, o mica localitate situata pe Autostrada Bucuresti-Pitesti la km 23,5 a fost „scena” celei mai inedite „piese de teatru” din Romania. Unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje de construcţii din lume si-a prezentat utilajele intr-un mod inedit.

Cu Orange afacerile intră în lumea digitală

De ce ai nevoie să ajungi mai departe în afaceri? Întrebarea care dă de gândit oricărui antreprenor este și punctul de plecare al unei noi campanii business de la Orange. Răspunsul pune în prim plan colaborarea în afaceri – ai nevoie de un partener care e mereu acolo pentru afacerea ta.

EAGLE1065 de la Krüger&Matz– tableta oamenilor practici și moderni

EAGLE 1065 este o tabletă practică și la un cost foarte accesibil pe care o comercializează în România brandul de IT&C, Krüger&Matz.

Krüger&Matz lansează o nouă tabletă performantă: EAGLE975

Brandul polonez de IT&C, Krüger&Matz, intrat oficial anul trecut pe piața locală cu dispozitive de telefonie mobilă și echipamente audio elegante, lansează o nouă tabletă din seria EAGLE. Este vorba despre EAGLE 975, tabletă echipată cu procesor eficient Quad-core Intel® Atom™ Z3736F cu frecvență de ceas de 2.16 GHz și Intel HD Graphics.

Centrul European al Consumatorilor te sfatuieste: Ce este roamingul si cum il folosim in Europa?

Cel mai simplu mod de a explica roamingul este următorul: atunci când călătoriți în străinătate puteți utiliza în continuare telefonul mobil. Puteți să sunați și să fiți sunat, puteți trimite și primi mesaje de tip text (SMS) sau aveți posibilitatea de a descărca melodii și de a vă citi email-urile.

Românii şi obiceiurile lor pe YouTube. Ce este popular pe cea mai mare platformă de video

În fiecare lună, aproximativ 6,5 milioane de români vizitează acest domeniu, iar majoritatea o fac ca să se uite la videoclipuri muzicale (60% din vizitatori).

Krüger&Matz lansează un nou accesoriu cool, tableta EDGE 1082 cu sistem de operare Windows

Designul elegant și funcționalitățile superioare fac din EDGE 1082 o tabletă must-have pentru orice tip de persoană.

Infografie. Cât cheltuie femeile pe gadgeturi şi ce produse preferă?

Tendințele în modă și accesorii continuă să determine comportamentul de achiziție al femeilor în mediul online, iar noutățile în materie de tehnologie nu fac altceva decât să le stârnească interesul pentru îmbinarea perfectă a ținutelor cu cele mai noi gadgeturi.

Hyundai a lansat campania ‘A Message to Space’, stabilind o conexiune inedita prin transmiterea unui mesaj in spatiu

Pornind de la viziunea marcii “New Thinking”, echipa Hyundai a identificat o modalitate inedita de a transmite un mesaj catre un astronaut aflat pe Statia Spatiala Internationala, stabilind totodata si un record mondial.

ITP este esențială pentru orice mașină, iar siguranța în trafic este vitală pentru toți oamenii

Foarte mulți șoferi se gândesc la ITP ca la o formalitate, un lucru pe care trebuie să îl facă la fiecare doi ani obligați de lege. Totuși, uzura mașinii nu ține cont de lege, iar asta se întâmplă imediat ce este pusă în rulaj. Dacă șoferul nu acordă atenție inspecției tehnice periodice și condiției mașinii, în timp pot să apară defecte care îi pot pune viața sa și a celorlalți în pericol.

Google Play Music, disponibil și în România

Aplicații, jocuri, apoi cărți și acum muzică. Începând de astăzi, 4 noiembrie, serviciul Google Play Music este disponibil și în România. Google Play Music oferă acces la o librărie bogată de muzică - de la cele mai mari case de discuri până la cele independente și artiști locali, cum ar fi INNA, Voltaj sau Guess Who, disponibilă pe toate dispozitivele.

Honda Jazz Hybrid, primul hibrid de clasă B lansat în lume, este disponibil din această toamnă şi în România

Modelul, unic în segmentul său prin flexibilitatea spaţiului interior, oferă un spaţiu de depozitare generos datorită sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats să se plieze, ca şi în cazul versiunilor non-hibride. În spaţiul interior astfel obţinut încap 4 trolere, sau obiecte agabaritice, cum ar fi plantelele de apartament mari sau chiar un suport de umeraşe.

Krüger&Matz propune noi opțiuni elegante pe piața dispozitivelor audio și de telefonie mobilă din România

Cele mai noi generații de smartphone și tablete din portofoliul Krüger&Matz vor fi disponibile pe piața din România: smartphone-ul Krüger&Matz LIVE 2 LTE și tableta EDGE1081.

VIDEO 8 trucuri ca filmuleţele pe care le postezi pe YouTube să aibă succes

În ziua de astăzi, mulţi tineri şi-au creat o adevărată „viaţă online“, care de multe ori este diferită de viaţa lor reală.

Mașina diesel, cu bune și cu rele: consum mai mic, dar noxe dăunătoare organismului

Prețul carburantului, și în special al motorinei, a crescut foarte mult în ultimii doi-trei ani. Oamenii au vrut să economisească și au migrat spre motorizările diesel, care au un consum mai mic decât cele pe benzină. Totuși, șoferii pierd din vedere sănătatea, pusă pe locul doi în balanță cu economiile realizate.