Diana Dumitrescu a trecut la regim după ce s-a îngrăşat 10 kilograme

Actriţa în vârstă de 32 de ani recunoaşte că s-a neglijat şi n-a mai ţinut dietă, ba chiar a mâncat pizza şi paste noaptea. Acum vrea să slăbească.

Prezentă la un eveniment monden, Diana Dumitrescu nu s-a sfiit să-și arate cele câteva kilograme în plus. Ea a recunoscut că a mâncat fără să țină cont de siluetă şi a abandonat sportul și viața mondenă. "Cu sinceritate vă spun, că tot timpul ăsta petrecut cu mine, dar în care totuși m-am neglijat, și-a spus cuvântul. M-am îngrășat 10 kilograme. Și nu îmi este rușine să o spun. Parcă am făcut-o intenționat. Dar renasc, așa că pentru a doua oară în viața mea țin un regim de slăbire strict. Ei, bine, aproximativ. E greu să treci de la a-ți face toate poftele, la a mânca strict câteva alimente, iar tentațiile sunt la tot pasul. Dar, sunt ambițioasă și sigur voi ajunge, încet, dar sigur, la silueta pe care mi-o doresc. Da, este mult mai greu să slăbești când ai 30+ decât la 20 de ani, dar ține totul de mine, adică de tine. Dacă vrei, orice este posibil, mai ales că tu deții controlul", a scris Diana Dumitrescu pe blogul ei.

Vedeta a explicat pentru Libertatea că întotdeauna a avut o siluetă impecabilă, pentru că a avut grijă să nu mănânce mult şi să facă mişcare. "Acum lucrurile s-au schimbat în perioada asta, și am mâncat cam mult și noaptea, m-am uitat foarte mult la filme până noaptea târziu și am luat 10 kilograme. Am luat destul de mult în jur patru luni, fix perioda în care am stat pur și simplu și nu am mai ieșit nici la evenimente, nu am mai făcut nimic de genul și m-am ocupat cu mâncatul, dar am mâncat bun și bine", a spus ea.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 15 Feb 2016, 11:02
    Nu exagera Diana

    Nu încerca să slăbeşti brusc, şi nu te înfometa. Eşti o femeie SUPERBĂ, slăbitul brusc îţi va distruge ficatul şi îţi va face pielea flască. Dieta cu multe proteine e nocivă pt. rinichi. Cel mai bine să renunţi complet la carbohidraţi, să faci sport, masaj şi SĂ NU-ŢI FIE NICIODATĂ FOAME. Nutriţioniştii recomandă 6 mese pe zi - de fapt gustări, deci slăbeşti mâncând. Dacă ţi-e foame, te chinui şi hipotalamusul atenţionează celula grasă că e în pericol. Aceasta se încapsulează ca să supravieţuiască. Slăbeşti doar pierzând masă musculară şi apă, iar când reîncepi să mănânci va urma yo-yo efect, te îngraşi şi din apă, deoarece celula grasă va acumula pt. o eventuală nouă perioadă de foamete. Ar fi bine să te laşi sfătuită de un nutriţionist, ai un corp SUPERB, e păcat să ţi-l urâţeşti acum printr-o greşeală de alimentaţie. SUCCES !

    0
    0

  • XYZ pe 12 Feb 2016, 15:51
    POTI

    ....slabi si fara sa te infometezi ca prostu', da' cind nu e "glagore", rau....

    0
    0

  • XYZ pe 12 Feb 2016, 15:49
    SA

    .... incerce dieta cu salam a Andreei Marin, sint sigura ca va da rezultate lol

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod