Ştefan Bănică lansează piesa de dragoste "Când nu vezi"

Cu muzica şi versuri ce poartă semnătura lui Ştefan Bănică, “Când nu vezi” este un cântec diferit faţă de cele lansate până acum de artist, ce surprinde cu un sound fresh, aparte.
Noul single, lansat astăzi, reprezintă o frumoasă declaraţie de dragoste cu un mesaj sensibil, interpretată în maniera unică a artistului.

Atunci când nu eşti conştient, când nu eşti conectat în mod real la ceea ce se întâmplă în viaţa ta, poţi pierde un tren pe care să nu-l mai întâlneşti apoi niciodată. Noul meu single - "Când nu vezi" - este o metaforă în care se regăseşte această stare. Iar textul piesei poate fi luat separat, dacă vreţi, şi ca o poezie.
Sper să vă placă"
, a declarat Ştefan Bănică.

Cel mai recent single Ştefan Bănică – “Când nu vezi” va putea fi ascultat începând de astăzi la radiouri şi este disponibil online, în exclusivitate, pe Zonga în perioada 9-15 februarie, accesând link-ul următor:  http://www.zonga.ro/song/yhxfj3lzvs88?asculta

Pe 4 şi 5 martie, Ştefan Bănică va cânta în premieră noul său single – “Când nu vezi” – la concertele acustice “Te iubesc, femeie!”, ce vor avea loc la Circ & Variete Globus Bucureşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod