Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Peşti ar putea să încerce împreună cu partenerul ei de viaţă să îşi reîmprospăteze viaţa sentimentală în aceste două zile
Berbec

In acest weekend te vei axa pe odihna si vei incerca sa uiti de grijile de la locul de munca. Nu este o idee rea, mai ales ca ai nevoie de multa energie in saptamana ce urmeaza!

Taur

Nu stai prea bine la capitolul sentimente in acest weekend, dar nu te surprinde sau supara pentru ca te lupti cu aceasta situatie de ceva vreme. Incearca sa fii cat poti de relaxata si lasa lucrurile sa vina de la sine!

Gemeni

In acest weekend vei cunoaste oameni exceptionali, vei avea ocazia sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi si de ce nu, sa primesti cadouri surprinzatoare. Bucura-te de tot ce ai!

Rac

Incerca sa faci in acest weekend doar acele activitati care iti fac cu adevarat placere. Este foarte important sa te ocupi din cand in cand mai mult de tine!

Leu

In acest weekend vei intampina obstacole in drumul tau spre a-ti atinge obiectivele, insa nu este nimic grav. Cu multa perseverenta, vei reusi!

Fecioară

Viata de familie iti va oferi in aceste doua zile tot ce ai nevoie si te va umple de energie pentru o lunga perioada de timp. Aveai nevoie de timp petrecut doar alaturi de cei dragi!

Balanţă

Astrele te atentioneaza ca trebuie sa ai mai multa atentie in acest weekend, mai ales pe plan sentimental. O aventura amoroasa iti poate crea probleme daca nu stii cum sa o abordezi!

Scorpion

Weekend-ul acesta te vei consuma destul de mult din cauza unor probleme personale, asa ca accepta ajutorul celor care vor sa iti fie alaturi. Cu cat petreci mai mult timp alaturi de prieteni, cu atat gandul iti va fugi de acolo!

Săgetător

Situatia ta financiara iti va crea neplaceri in acest weekend, insa nu trebuie sa te lasi doborata de ele. Incearca sa le rezolvi treptat, fara sa te dai peste cap!

Capricorn

Incearca sa nu lasi pe nimeni sa te prost dispunsa in aceste zile, ai nevoie de liniste si de relaxare. Munca multa de care ai avut parte zilele trecute te-au extenuat!

Vărsător

Este o perioada buna pentru noi inceputuri, asa ca poti sa te gandesti la un plan de bataie pentru a schimba ceva in viata ta profesionala. Cerceteaza bine terenul!

Peşti

Atmosfera predominanta a acestui weekend este una sentimentala, dar si inventiva. Lasa-ti ideile sa zburde mai ales daca simti ca viata ta intima are nevoie de o reimprospatare!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod