Horoscop. Cum poţi să obţii tot ce vrei de la el, în funcţie de zodia lui

Nativul din Vărsător nu este adeptul compromisurilor şi nu îi place să i se impună nimic, aşa că oferă-i liberate şi vei primi ce îţi doreşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativului din Balanţă îi place să îi ceri, nu să aştepţi să îşi dea el seama ceea ce îţi doreşti.

Nu îşi va bate niciodată capul cu asta şi chiar dacă ar face-o, ar da greş. Trebuie să îi repeţi de multe ori pentru că este foarte aiurit, însă există riscul şi de această dată să te considere stresantă. Spune da pe moment, după care se răzgândeşte. Nu te baza pe el!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pe acest nativ trebuie să îl faci să se simtă important atunci când vrei să obţii ceva de la el.

Spune-i că nu ai reuşi fără ajutorul lui sau că o să îi rămâi datoare toată viaţa, în acest fel nici nu va mai sta pe gânduri şi îţi va face pe plac. Nu îl cicăli şi nu îi reproşa atunci când nu face ceva, mai rău îl vei provoca!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca să obţii ceva de la acest nativ trebuie să îi dai ceva la schimb.

Nu face nimic pe gratis şi de obicei are cereri mai mari decât ale tale. Le e teamă să facă favoruri chiar dacă se presupune că veţi fi unul lângă celălalt toată viaţă, nu vor să iasă în pierdere şi nu ştiu să ofere ceva fără să aştepte înzecit!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu contează ce îţi doreşti tu, contează ce ar spune lumea dacă el ţi-ar oferi acele lucruri.

Acest bărbat este foarte uşor influenţabil şi destul de insensibil la nevoile celui de lângă el, aşa că dacă ceea ce vrei nu coincide cu convingerile lui, degeaba insişti!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativului din această zodie nu îi place să fie schimbat, aşa că degeaba îţi doreşti tu anumite lucruri din partea lui.

Poţi să ai argumente, poate să te deranjeze comportamentul sau faptele lui, dar el nu este dispus să facă compromisuri. Cel mai probabil nici atunci când vine vorba de lucruri materiale nu se va lăsa manipulat de tine, aşa că cu cât îi oferi mai multă libertate, cu atât se va autosesiza.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Atunci când îţi doreşti ceva de la acest nativ trebuie să îi oferi exemple.

Are nevoie de dovezi clare că dacă oferă ceva nu va da greş. Dacă vrei o bijuterie, arată-i-o pe cea a prietenei tale şi spune-i cât de mult îţi place, dacă vrei să nu mai iasă atât de mult cu băieţii, arată-i un cuplu fericit care nu se confruntă cu această problemă. În acest fel, totul va fi mult mai simplu pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acestui nativ nu îi cere direct ceea ce vrei să obţii de la el, altfel se va simţi folosit şi te va respinge.

Trebuie să îl iei pe ocolite şi să îi baţi apropouri subtile, în acest fel va vedea ce vrei şi îţi va îndeplini dorinţele la un moment dat. Cu cât te vede că tânjeşti după ceva şi chiar eşti tristă că nu poţi avea, cu atât eşti mai convingătoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca să obţii ceea ce îţi doreşti de la acest bărbat, trebuie neapărat să îi aduci argumente serioase pentru a-l convinge.

Dacă eşti credibilă şi ajunge şi el să creadă la fel ca şi tine, atunci totul va fi simplu. Încearcă să nu fii agresivă şi nici să pari disperată!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atunci când îţi doreşti ceva în mod special, indiferent dacă este vorba de un lucru material sau spiritual, trebuie să îi prezinţi situaţia ca şi cum va fi benefică pentru amândoi.

Este foarte important să îl faci să creadă că te gândeşti şi la el, deşi nu este deloc adevărat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea prea mult de furcă cu acest nativ, dacă va vedea că îţi doreşti ceva din tot sufletul îţi va îndeplini dorinţele.

Este suficient să îi spui, dar de multe ori nici nu va fi nevoie pentru că imediat îşi dă seama. Ştie să facă diferenţa între moft şi dorinţă adevărată, aşa că nu forţa nota!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu obţii prea uşor ceea ce vrei de la acest nativ, ci vei fi nevoită să insişti şi chiar să dramatizezi.

Dacă nu te vede că plângi sau că eşti foarte aprinsă dintr-un anumit motiv, atunci te va ignora mult şi bine. Ai nevoie de nervi tari, dar şi de câteva cursuri de actorie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie este destul de sensibil la nevoile celui de lângă ea, de aceea nu va putea să nu îţi facă pe plan atunci când vrei ceva în mod deosebit.

Poate fi vorba despre milă, dar nicidecum despre dorinţa lui de a te face fericită. Dacă nu te afectează acest lucru, atunci poţi profita de bunătatea lui.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionel popa pe 14 Oct 2015, 20:15
    horoscop

    toate aceste preziceri sunt doar simple speculatii sa suni sa-ti ia bani pe convorbirea telefonica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod