Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 12-18 octombrie. Află ce spun astrele!

Nativa din Săgetător nu va întâmpina probleme majore în această perioadă, însă pe plan sentimental nu va avea parte de liniștea pe care și-o dorește.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu treci printr-o perioadă bună din punct de vedere sentimental, însă chiar dacă se va aduce în discuție despărțirea, nu e nevoie să faci o tragedie din asta!

Indiferent cât de nervoasă ai fi, exclude violența din start, altfel îți vei face și mai mult rău de una singură!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Supărările din ultima perioadă te-au extenuat, iar riscul de a te îmbolnăvi este unul destul de mare în această perioadă.

Încearcă să îți păstrezi calmul în orice situație, atât la locul de muncă, dar mai ales acasă față de cei dragi. Cât de curând va răsări soarele și pe strada ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, dar pe plan sentimental nu vei avea liniștea pe care ți-o dorești.

Se vor isca discuții aprinse între tine și partener, și de fiecare dată vei sfârși plângând. Încearcă să nu complici lucrurile și să te pui din când în când și în locul lui!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Se anunță numai vești bune pentru tine în această perioadă, așa că nu ai motive de îngrijorare.

Ești împăcată cu tine și cu viața pe care o ai, iar acest lucru este obligatoriu pentru a fi fericită. Te bucuri de lucrurile mărunte  și trăiești fiecare clipă la intensitate maximă. Tot ce trebuie să faci este să fii mai curajoasă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Singura parte proastă a acestei săptămâni este că faci lucruri pe care nu ți le dorești la serviciu și simți că le faci degeaba.

Nu te grăbi cu supozițiile pentru că în viitorul apropiat vei primi exact ceea ce meriți. Respectă regulile și nu fugi de sarcinile noi pe care le primești!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână vei întâmpina unele probleme legate de bani, însă învață să ieși singură din asta!

Nu apela la ajutorul nimănui și nu îți face datorii doar pentru că nu vrei să îți pui mintea la contribuție. Cu cât te preocupi mai mult, cu atât soluțiile vor ieși la iveală.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă nu vei putea scăpa de mici neplăceri legate de sănătate.

Trebuie să fii mai grijulie cu tine și să te adaptezi schimbărilor de temperatură, altfel o răceală zdravănă îți poate strica planurile!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă vei fi destul de tensionată pe parcursul acestor zile.

Ai multe de făcut, și această situație te poate transforma într-o persoană care nu mai are răbdare cu oamenii din jurul ei. Nu le crea și celorlalți neplăceri doar pentru că ai tu parte de ele!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei întâmpina probleme în această perioadă, ba chiar se poate spune că cele existente încep să dispară.

Situația financiară cunoaște o îmbunătățire, însă tot meritul este al tău și te așteptai la asta. Schimările care se vor produce vor fi mai mult decât bune, ba chiar excelente!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii tăi sunt într-o continuă scădere, iar săptămâna aceasta îți vei da seama că trebuie să iei măsuri de urgență.

Nu te învinovăți că ai cheltuit nejustificat, dar o achiziție serioasă nu putea să se producă fără să simți financiar. Încearcă să reduci din cheltuieli și în câteva luni totul va reveni la normal!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă banii și sănătatea nu îți fac probleme în această perioadă, nu același lucru se poate spune despre dragoste.

Fie că ai trecut recent printr-o despărțire sau urmează să se întâmple, trebuie să fii puternică și să nu te izolezi. Prietenii și familia sunt cei pe umerii cărora poți să plângi oricând!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Totul pare tragic pentru tine în această săptămână, și orice s-ar întâmpla extragi doar partea negativă.

Nu o duci prea bine, însă nici nu ai motive să dramatizezi și să te plângi tuturor persoanelor pe care le întâlnești. Relația ta amoroasă este instabilă, dar nici tu nu faci nimic pentru a îmbunătăți situația!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod