Şi bărbaţii au suflet. Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să iubesc! O lecţie pentru toată viaţa

Te-am pierdut printre cutele timpului. Te-ai schimbat. M-am schimbat, dar n-o să uit niciodată că mi-ai oferit şansa să descopăr dragostea
Vin dintr-o lume în care dragostea era interzisă. Mi-e foarte greu să-ţi explic, dar am învăţat să iubesc târziu. Nu vreau să-mi amintesc lumea de plumb în care m-am născut, lipsa de suflet a oamenilor. Egoismul, lăcomia şi primitivismul.
Aveam şansa să nu învăţ să iubesc niciodată. Am realizat că sunt nenumăraţi oameni care nu ştiu sau nu vor. Dar nu-ţi spun o noutate. I-ai întâlnit şi tu, te loveşti de ei peste tot. Oamenii mici care se ascund în propria lor lume şi strivesc totul în jur.
paul-teodorescu
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sonia pe 21 Sep 2015, 21:51
    Diferenta de varsta de 21 de ani

    Am simtit o durere viscerala dupa ce am citit acest articol si "Imi pare rau ca nu vei afla cat de mult te iubesc" si desigur ca am plans, instant, asa cum nu am mai facut-o de ceva timp. Mi-au amintit de relatia mea cu un barbat de 42 de ani (eu 21). Suntem impreuna de un an, iar timp de 10 luni, eu credeam ca el are 28 de ani si ca totul e perfect(arata foarte bine pentru varsta lui). Atat de frumos m-a mintit in tot timpul asta, pana cand, acum 2 luni, mi-a spus adevarul. Desigur ca tot paradisul meu se daramase, chiar nu credeam ca exista durere atat de intensa. El mai are un copil si este divortat. Dar sa trecem peste detaliile acestea si sa presupunem ca relatia asta, minunata si perfecta din toate punctele de vedere va fi de durata. Insa eu sunt un om pragmatic si nu pot sa nu ma gandesc la viitor. Oare cum vom fi noi peste 20 sau chiar 30 de ani? Sau oare, va mai fi el in peisaj la o varsta atat de inaintata? Si daca nu, cum va fi viata mea, dupa o astfel de pierdere?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod